Daca crezi ca el tine cu adevarat la fata respectiva zic ca e mai bine sa o lasi balta pentru ca chiar daca ii spui despre ceea ce simti nu vei rezolva nimic si vei strica si relatia de prietenie dintre voi.Cel mai bine e sa incerci sa te indepartezi de el daca crezi ca nu exista nici o sansa ca el sa simta ceva pentru tine si sa incerci sa cunosti alti baieti pentru ca la urma urmei cui pe cui se scoate si cel mai probabil cu timpul vei fi ok.Stiu prin ce treci,am fost indragostita de cel mai bun prieten de doi ani si crede-ma este o tortura sa ramai prietena cu cineva de care esti foarte indragostita, nu iti doresti asta, si daca vei ramane prietena cu el sentimentele vor deveni din ce in ce mai puternice si mai greu de stapanit.Incearca sa ii zici in gluma ca ai inceput sa tii la el,vezi cum reactioneaza si daca crezi ca simte ceva pentru tine actioneaza in sensul asta,chiar daca o vei rani pe fata respectiva pentru ca de cele mai multe ori in viata cel mai bine e sa te pui pe tine si sentimentele tale pe primul loc. Daca crezi ca nu ai nici o sansa ca el sa simta ceva pentru tine,indeparteaza-te usor de el si incearca sa simti ceva pentru alt baiat. Sper sa reusesti, stiu ca e greu dar pana la urma totul va fi ok si pentru tine, vei vedea.
Daca tii la el nu ar trebui sa ii destrami relatia cu prietena lui.E greu sa fi indragostita dar nu uita ca daca te bagi intre ei 2 vei regreta apoi, o vei avea pe constiinta.Ideea e ca nu vor fi toata viata impreuna, lucrurile vor veni de la sine iar atunci cand va veni momentul si se vor desparti vei avea sansa ta.Nu trebuie sa suferi dupa el sau sa iti pierzi speranta e chiar ok ceea ce simti pentru el dar nu ar fi corect sa fi tu cea care strica relatia celui mai bun prieten al tau, banuiesc ca te-ai gandit si tu la asta.
Dificilă situaţie. Nu'l poţi evita, pentru că sunteţi amici şi apoi s'ar supăra, nu neapărat pentru că vă vedeţi zilnic. Ideea e să'l laşi pe el să se despartă de tipă atunci când nu se vor mai înţelege, nu să intervi şi să regreţi că ai stricat ceva frumos. Totuşi, s'ar putea ca el să te vadă doar cea mai bună prietenă a lui şi atât, iar după ce se va despărţi de ea să nu dorească o relaţie cu tine. Depinde doar de el.
Succes!
Fata, nu mai judeca cu hormonii. Daca cu adevarat e prieten atunci asa sa ramana. Daca sa zicem va cuplati cand nu veti mai fi iubiti il pierzi si ca prieten. Eu am prietena cu care am dormit in acelasi pat, am fost in aceiasi clasa si asa am ramas de 20 si ceva de ani, eu la casa mea, ea la fel. Probabil fiind un mascul sexi, nu ai controlat ce simti, acum e greu, nu mai esti stapana pe tine. Sau poate vrei sa te mariti cu el.Degeaba ceri sfaturi, nu poate alege nimeni in locul tau si tine cont: indecizia e funesta, la fel ca alegerea proasta! Forta fie cu tine. Bafta!