| crynutza34 a întrebat:

M-am plictisit si as vrea sa joc niste jocuri noi( online, sa imi fac cont). ce jocuri mi-ati sugera( sa imi spuneti cate ceva despre jocul respectiv, sau cum se joaca). va multumesc,

2 răspunsuri:
| DaDaAndrei a răspuns:

Daca te intereseaza un joc gen browser uite`l pe cel mai bun dupa parerea mea.Il joaca peste 50 de milioane de persoane.Este un joc foarte complex si competitiv. Ce trebuie sa faci? Trebuie sa alegi una din cele 3 companii care ti se dau la inceputul jocului(nu conteaza ce companie alegi toate sunt la fel este doar o preferinta) omori npc`uri faci lvl... avansezi pin achizitionare de nave mai bune si echipament mai bun.Ai si licitatie unde poti obtine echipamente foarte scumpe la preturi foarte bune.Ai nevoie de timp ca sa avansezi in nivel. Exeprienta se face foarte greu.Si cea mai buna parte este modul PvP (Player vs. Player)Trebuie sa omori membri celor 2 comapnii inamice si sa indeplineti misiuni care au recompense subtantiale cu cat cresti lvl.In rest este un joc foarte frumos. www.darkorbit.ro daca ai nevoie de mai multe detalii da`mi un mesaj pe privat:)

| sandulachedragos a răspuns:

Farmerama.com. plantezi legume, fructe, animale. ATENTIE! da dependenta. trebuie sa plantezi la cate ore vrei. intra si vezi