anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma ajtati va rog cu 2 chestii?

1. Imi place de un baiat de clasa a10a. Azi a fost de serviciu ..si am mers sa chem o profesoara. Si a inceput sa zambesca, tot timpul cat am stat acolo langa el o inceput sa zambeasca, iar cand il intrebam ceva de profa, incepea sa zambeasca mai tare. Voi ce credeti ma place?

2. Am cunoscut un baiat de clasa a10a de putin timp, cand ies afara in puza mare afara, prietena mea imi spune ca tot se uita la mine, iar apoi cand ma uit la el intoarce privirea. Odata mi-am luat ceva de mancare, si mi-o zis dintr-o data,,pofta buna domnisoara."' Voi c e credeti ma place?

P, s : eu sunt a7a!
multumesc ppentru ajutor, Dau FUNDA raspunsului care ma ajuta mai mult!

6 răspunsuri:
| CosminC86 a răspuns:

Ciau. Dupa parerea mea, esti prea mica la clasa a 7a pentru asa ceva. Baietii de 16-17 ani sunt mult mai maturi si mai inteligenti decat tine si s-ar putea sa te foloseasca. "Urla" hormonii in ei.

| AlexutzaBha a răspuns:

Buna!
Desigur te place daca de fiecare iti zambeste si se uite mereu dupa tine.
Sau poate ii esti asa draga si vrea sa vada ce faci tot timpul...
Dar mai de graba te place... Incearca sa faci tu primul pas si sa vorbesti cu el ca incercarea moarte n-are.

Daca vorbesti cu el si mai il trangi de limba asa cum se zice sa mai il intrebi mai multe si chesti o sa ajunga sa citesti printre randuri ca te place

Sper ca te am ajutat!

Ceau! happy

| anonim_4396 explică (pentru AlexutzaBha):

Pai...vorbim de ex,, Ceau cf>'' atat nimic mai mult!
dar pe facebook vorbim... daca intru eu pe el!

| AlexutzaBha a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai incearca tu sa vb mai mult cu el la scoala ca nu se stie poate te place poate nu te place poate vrea numa o prietenie Si Cum zisa si cosminC86 ca normal ca baieti de 16 17 ani sunt mult mai maturi dar acuma depinde si de tine trebuie sa fii mai desteapta decat el sa fii smechera ca poate nu se stie niciodata poate ca ii place de tine... la prima vedere si dupa catva timp o sa iti ceara niste chesti si tu nu realizezi prima oara pana nu vine la tine si etc etc... Si normal la baieti la varsta de 16 17 ani urla hormonii ca dracu si asta iti zic din propria experienta ca il am pe iubitumio ca e la fel numa ca el are 15 ani happy deci eu iti zic sa ai mare grija ca nu se stie niciodata ori vrea o relatie de prietenie ori vrea o relatie de o saptamaa 2 si sa te foloseasca deci ai grija.

Sper ca te am ajutat!
Ceau!

| anonim_4396 explică (pentru AlexutzaBha):

Dar, din ce am povestit...ce reiese ca ma place sau nu?

| AlexutzaBha a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam 50% cred ca te place... dar nu se stie daca te place ca prietena sauca vrea sa fii iubita lui... asta de tine depinde sa afli mai multe detalii daca te bagi in seama cu el sa vb in fata in fata amandoi la scoala