Cam toți criminalii, violatorii, traficanții de droguri au familii, rude, o persoană care să țină la ei.Asta nu înseamnă că sunt persoane bune, ori că nu merită pedepsite, indiferent ce motiv invocă pentru faptele lor.
Nu voi putea niciodată să vorbesc frumos despre infractori, însă pot înțelege că ții la el și că te doare suferința lui, dar asta nu înseamnă că ai dreptate și că omul nu merită pedepsit.
Dacă vrei și un sfat, eu cred că poți găsi pe cineva mai bun decât un traficant de droguri.
Asa e, nu zic ca nu merita pedepsit, insa totusi o pedeapsa mai "mica" sau nu stiu, alte pedepse, dar nu inchisoare
Legile în România chiar ar trebui înăsprite, sunt prea permisive.Un criminal ia undeva la 15 ani.Deci stai liniștită că oricum va scăpa ieftin.
No offense dar si tu esti la fel de vinovata ca si el pentru complicitate la trafic de droguri. Adica d.p.d.v legal trebuia sa fii si tu la puscarie acum, nu pe TPU. Dar ma rog, macar esti constienta ca tot ce s-a intamplat nu este bine deloc. Nu o sa zic nimic rau de el, daca tot ne-ai rugat treaba asta (d-aia am zis de tine in schimb) s-a ocupat legea de asta. Totusi tu ar trebuie sa te gandesti bine daca este genul de om care dupa ce iese din parnaie o sa mearga pe aceleasi drumuri necinstite (pentru ca o sa te tarascu dupa el) sau o sa faca tot posibilul sa faca rost de bani prin munca cinstita. Eu pot intelege ca e nevoie de bani si ca banii se fac greu sa stii, chiar stiu cum e sa nu ai bani si sa ai nevoi multe + ca aici muncesti mult pentru o mana de maruntis si toate-s scumpe dar chestia cu droguri si alte infractiuni de talie grea deja e prea mult.
anonim_4396 întreabă:
Liana5001 întreabă: