| anavladamatei a întrebat:

Buna, ma confrunt cu o situatie groaznica de ceva timp. iubitul meu a fost arestat preventiv pentru ca a cumpărat, vândut, ținut droguri in casa si. da, își merita soarta, dar tot nu este ceva cu care sa fiu ok si sa fiu împăcată, este absolut infiorator ce se întâmplă pentru el, familia lui si pentru mine si probabil o gramada ar spune acum sa ma despart de el și sa îl las in pace, sa-mi vad de viata..pentru nu e omul potrivit, nu vreau sa fac asta, eu am știut despre absolut tot si am știut de la bun început si pe scurt am stiut in ce ma bag, am vrut, vreau si o sa vreau sa ii fiu alături indiferent de situatie mereu.
el a făcut asta pentru bani si de asta o sa urasc banii toata viata mea, chiar daca sunt extrem de necesari. urasc ca unii oameni sunt orbiti de bani si ca desi ai, tot vrei mai mult si mai mult si mai mult, asta indiferent de riscurile pe care le faci
dar da, doare
doare foarte tare sa știu ca nu am putut să-l opresc, aveam șansa, a fost urmărit timp de 3 luni iar cu o luna înainte eu si el ne-am certat din cauza acestui lucru si nu am mai vorbit cu el, atunci el mi-a zis ca o sa renunțe la "biznisul" lui si ca nu o sa mai faca asta (facea asta impreuna cu un alt prieten, care prietenul lui its worse si oarecum il ajuta si pe el, its difficult.) si apoi dupa o perioada, mi-a zis ca el continua sa faca asta
iar sansa pe care am aruncat-o la gunoi a fost singura sansa de a-l salva de la raul pe care el si l-a facut, puteam sa il amenint, puteam sa spun asta parintilor lui, puteam sa imi rog prieteni care lucrează in politie sa il sperie cumva, dar eu am gresit aici, nefăcând una din astea pentru ca azi el ar fi putut fi un om liber si fara nicio frica zi de zi in legătură cu libertatea lui
aleg sa scriu asta aici pentru ca nu am prieteni cu care sa vorbesc despre asta, știu ca nu e o idee buna, dar faptul ca sunt anonima pe un site nu foarte vizitat e safe pentru mine sa vorbesc orice aici (nu chiar orice, stiu)..si oarecum "ma descarc"
oricum mulțumesc pentru ca ai citit asta, daca ai citit și te rog nu vorbi urat despre el sau orice, pentru ca daca nu esti in situatie, nu sti cum este

4 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Cam toți criminalii, violatorii, traficanții de droguri au familii, rude, o persoană care să țină la ei.Asta nu înseamnă că sunt persoane bune, ori că nu merită pedepsite, indiferent ce motiv invocă pentru faptele lor.
Nu voi putea niciodată să vorbesc frumos despre infractori, însă pot înțelege că ții la el și că te doare suferința lui, dar asta nu înseamnă că ai dreptate și că omul nu merită pedepsit.
Dacă vrei și un sfat, eu cred că poți găsi pe cineva mai bun decât un traficant de droguri.

| anavladamatei explică (pentru J0B0MAT):

Asa e, nu zic ca nu merita pedepsit, insa totusi o pedeapsa mai "mica" sau nu stiu, alte pedepse, dar nu inchisoare

| J0B0MAT a răspuns (pentru anavladamatei):

Legile în România chiar ar trebui înăsprite, sunt prea permisive.Un criminal ia undeva la 15 ani.Deci stai liniștită că oricum va scăpa ieftin.

| siriusblack98 a răspuns:

No offense dar si tu esti la fel de vinovata ca si el pentru complicitate la trafic de droguri. Adica d.p.d.v legal trebuia sa fii si tu la puscarie acum, nu pe TPU. Dar ma rog, macar esti constienta ca tot ce s-a intamplat nu este bine deloc. Nu o sa zic nimic rau de el, daca tot ne-ai rugat treaba asta (d-aia am zis de tine in schimb) s-a ocupat legea de asta. Totusi tu ar trebuie sa te gandesti bine daca este genul de om care dupa ce iese din parnaie o sa mearga pe aceleasi drumuri necinstite (pentru ca o sa te tarascu dupa el) sau o sa faca tot posibilul sa faca rost de bani prin munca cinstita. Eu pot intelege ca e nevoie de bani si ca banii se fac greu sa stii, chiar stiu cum e sa nu ai bani si sa ai nevoi multe + ca aici muncesti mult pentru o mana de maruntis si toate-s scumpe dar chestia cu droguri si alte infractiuni de talie grea deja e prea mult.