| biriiacdorin a întrebat:

Ma confrunt si eu cu o problema, si as vrea sa ma ajutati daca puteti, Am o pretena o iubesc foarte mult dragostea ce o am pentru ea este fara margini si vreau sa fiu cu ea toata viata, eu sunt crestin de ziua a 7 a adventist si ea este ortodoxa ne iubi asa de mult incat nu putem trai unul fara celalalt,normal si normal ea ar trebui sa ma urmeze si sa vina la religia mea,fata tr sa mearga dupa baiat, dar e foarte orgolioasa si nu vrea sa vina la religia mea, eu nu pot sa ma dau la ortodoxi pentru ca ca familia mea toata e adventista. spuneti-mi si mie ce ar trebui sa fac sa fim impreuna si sa nu ne despartim,? va rog ajutati-ma.

3 răspunsuri:
| DaianaDC a răspuns:

Nu ai zis cati ani aveti... Discutati, vezi motivele pentru care nu vrea sa treaca la religia ta si spune-i si tu de ce nu vrei sa treci la ortodoxie. Un sfat: uneori trebuie sa mai lasi si de la tine pentru a fi fericiti amandoi! Sper ca ti-am fost de folos.

| nicvamp a răspuns:

Nu conteaza ce zic altii despre religie, conteaza in ce crezi tu. Iar daca crezi in ceva foarte tare nu te lasa. Dar daca esti total pe langa ce pierzi?

| enola11pink a răspuns:

Să treci în religia ei, tu doar nu ești orgolios pe tine te împiedică doar familia,winking;happy