anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma enerveaza chestia asta. angry De ce mereu bunica-mea imi zice "hapchecul"? laughing Ma enerveaza. Are un fix al ei. I-am spus de 15 milioane de ori sa nu imi mai zica asa dar ea uita si imi tot zice acest cuvant. Ce sa fac ca sa nu imi mai zica asa? Vreau sa ma strige pe numele meu, Ana. A invatat-o ma`sa sa zica asa. De cand aveam 1 an tot imi zicea "hauluuu hapchecul". straight face Ce sa fac ca sa se dezobisnuiasca sa-mi mai zica asa?

8 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Ce motiv pueril de a te enerva! Bunica ta probabil te alintă, chiar atât de nesuferit să îți fie acest cuvânt?

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Draga mea e o porecla si un alint in acelasi timp. Nu poti sa opresti asta. Mie tata imi spune "beibus" si crede-ma nu stiu de unde vine chestia asta laughing! Ma cheama Alexandra dar stii numele sunt facute sa le rosteasca cand ai facut o prostie laughing!

| AndiNyctophilia a răspuns:

Pfff, asta nu-i nimic față de ce poreclă de plod mi-am primit eu. Mie mătușă-mea îmi spune "marele pici pămpălici", și crede-mă, nu sunt genul de persoană cu porecle de-astea. Nici măcar nu știu de unde scula mea vine și ce înseamnă. straight face

| AndiNyctophilia a răspuns:

Poți s-o întrebi pe bunică-ta, că poate îți spune. Porecle idioate mai dau și ăștia...

| Helăăăăăuu a răspuns:

Fain laughing)))))))

| ThaPower a răspuns:

laughing laughing laughing laughing Te alinta! si ea! Nu te enerva! happy

| Cashlin a răspuns:

Te alinta, mai. Orice bunica/bunic isi alinta nepotii. Si mie bunica'mea ma alinta : ratzuscho. Si eu ma enervez, insa ea imi spune ca ma alinta spunandu-mi astfel. :-D