anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc adela am 15 ani.prietenei mele ii place de un baiat care isi bate joc de ea.Eu i-am zis ca nu are rost dar ea continua.Desi baiatul ecela o crede ca ea e urata ea tot vrea sa fie cu el. Vreau sa intreb exista posibilateata sa faca cumva sa o placa el? Deoarece se uita la alta. El e genul mai fitos. Dar idei? Si el face parte din alt grup de prieteni in care ea nu poate intra deoarece nu o place nimeni de acolo.Chestia e ca ma enerveaza rau asta! Si as fi recunoscatoare pentru sfaturi fara "las-o balta"ca nu o sa-i convina mersibig grin

7 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

De ce sa te ajutam cu idei pentru. cum s-o cucereasca un negheob?
dragostea nu ti-o baga nimeni cu forta! daca tipul nu o place e lcar ca prietena ta trebuie sa renunte la e.
Eu una te-as ajuta cu sfaturi cum sa se desparta ea de el:
demonstreaza-i prietenei tale ca el nu o place! prin gesturi, fapte, exemple etc.
daca tot nu vrea... inregistreaza-l cand spune ca nu o place devil
succeswinking
xoxoo, mary peace sign

| maryana5 a răspuns:

De ce sa te ajutam cu idei pentru. cum s-o cucereasca un negheob?
dragostea nu ti-o baga nimeni cu forta! daca tipul nu o place e clar ca prietena ta trebuie sa renunte la el.
demonstreaza-i prietenei tale ca el nu o place! prin gesturi, fapte, exemple etc.
succeswinking
xoxoo, mary peace sign

| maryana5 a răspuns:

De ce sa te ajutam cu idei pt. cum s-o cucereasca un negheob?
dragostea nu ti-o baga nimeni cu forta! daca tipul nu o place e lcar ca prietena ta trebuie sa renunte la e.
demonstreaza-i prietenei tale ca el nu o place! prin gesturi,fapte,exemple etc.
succes winking
xoxoo,mary peace sign

| DarKJoKeR a răspuns:

Parerea mea,ori trebuie sa se schimbe ea pentru el,ori el pentru ea.Sau sa ii demonstreze baiatului ca ea e tipul de fata potrivita pentru el

| DarKJoKeR a răspuns:

Parerea mea, ori trebuie sa se schimbe ea pentru el, ori el pentru ea.Sau sa ii demonstreze baiatului ca ea e tipul de fata potrivita pentru el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i colegei tale, ca un nu din partea cuiva inseamna un da din partea altcuiva si daca nu reusesti incearca sa-i demonstrezi ce fel de dobitoc isi bate joc de ea succes! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i

| alexia99_8719 a răspuns:

Daca nu o place el pierde nu ea. Daca este frumoasa nu se gandeste ca poate si pe ea o plac alt baieti si ea nu se uita la ei?