Muschii cu priteine trebuie mereu intretinuti si daca te lasi dupa aia de sala nici nu poti sa iti imaginezi ce urat o sa se lase muschii si in plus de asta cum spune si colegu de mai sus chiar nu sunt sanatoase, e vara mananca multa salata renutza la grasimi si bea multa apa + sala = 100% nu numai ca slabesti dar o sa ai si muschi daca slabesti intr-o luna si dupa aia continui sala, in 2 luni o sa fi beton si ce te mai sfatuiesc e sa alergi mai mult pe afara in aer liber pe dealuri si drumuri care sa nu fie drepte sa fie cu " denivelari" mai mari prin padure daca alergi iar e bine. bafta in 3 luni poti sa te angajezi la flamingo boys daca ai vointa si grija cu ce te hranesti dulciuri nu ai voie nici macar o bucatica
Salut Andrei. cum au spus si colegii de mai sus . nu sunt bune Proteinele . nu iti fac bine la sanatate + ca daca te lasi de ele ti se vor lasa muschii nasol d tot. am un coleg d liceu ia si steroizi si proteine .arata bine acum. dar a inceput sa se cam lase d ele si spune mereu ca "am impresia ca mi se lasa muschii".+ ca forta nu faci d la proteine. e supliment ajuta la cresterea mai rapida a muschilor dar nu face prea mult bine. Cum au spu si kolegii manank sanatos bea multa apa si sport . tinete de sala si totu va fi OK ... Poate te vedem la Flamingo Boys