| didii a întrebat:

Buna ma numesc Diana si am si eu doar 13 ani. Cine stie cum sa pot face ca sa uit de ceva foarte urat? Eu sunt in anglia abia din iulie si parintii mei sunt divortati. Mama are un prieten si tata are o prietena, dar el este in romania. Faza este ca acum doua zile m-am dus la o colega sa imi printez ceva si mama cu prietenul ei erau acasa. I-am zis la mama ca o sa ma duc inapoi cam in vreo 10 min. Au trecut 20 min. da nu conteaza. am ajuns acasa, in hol mi-am dat papucii jos, si cand am deschis usa aud din camera lor tipete. Vaai ce rau mia picat. Ei faceau sex cand stiau ca trebuie sa vin acasa si cand am auzit m-am dus in bucatarie m-am pus intr-un colt, mam asezat pe jos si am inceput sa plang. Da am plans o gramada. Asa de rau mia picat si niciodata nu am mai auzito pe mama si m-a durut intrul fel foarte rau.Pentru ca (normal) ca eu sunt virgina, nu i interzic ei sa nu faca nimica ( ca doar are numai 35 de ani) dar nu cand stie ca trebuie sa ma duc acasa si ca eu i-as putea auzi sau vedea(daca faceau in sufragerie doamne feri). Si ea a si reactionat de parca mai era si vina mea pentru ceea ce faceau ei ...De 2 nopti nu mai dorm si am inceput sa ma izolez tot mai tare de toata lumea si vreau putin sprijin.eu aici nu am prieteni(inca nu mi-am facut), Dar mi-ar place ca cineva sa ma sprijine si sa simt ca ma intelege.Deja imi vine sa ma omor atata o suparare tin in mine si nu stiu cui sa i-o spun. Va rog ziceti ceva ce credeti despre asta. Va multumesc foarte foarte foarte mult cei care ma sprijiniti

Diana Marc

Răspuns Câştigător
| matchpoint a răspuns:

Salut Diana,
imi pare rau ca ai trecut prin asta. Cred ca iti este foarte greu, dar parintii tai au luat decizia sa se desparta. E normal sa isi refaca viata. E normal si ca tu te simti acum oarecum tradata dar, dupa cum tu ai spus mama ta e inca tanara si nimic nu poate sta in cale sa-si refaca viata.
Fa-ti prieteni, nu te izola. Nu e usor dar esti inca copil, si trebuie sa te bucuri de copilarie. Probleme lasa-le pe seama adultilor. Incidentul la care ai asistat o sa te amuze mai incolo cu toata ca acum pare chiar socant.Trebuie sa o intelegi si pe mama ta, are si ea nevoile ei, dar vorbeste cu ea si spune-i sa fie mai discreti pe viitor. Cat despre supararea acumulata, las-o sa iasa, si sterge din minte gandurile negre. Nu au nici un rost. Repet, vorbeste cu mama ta si fa-ti niste prieteni care sate asculte. Pana atunci vorbeste cu prietenii tai de pe TPU. Pa

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Explica-ne de fapt ce te-a deranjat, ca eu n-am inteles, cred ca unde tu esti singurica cu mama ta, ai pus un pic monopol pe ea, mami este a ta si numai a ta pentru ca nu i-ai avut pe amandoi, nu s-a intamplat nimic ca au facut sex, trebuia sa inchizi usa si sa atentionezi ca esti acolo.Probabil ca luata de val a uitat ca este ora la care trebuie sa ajungi acasa, zau n-o lua si tu asa in tragic, ce mare lucru s-a intamplat?

| di@n@ a răspuns:

Eu cred ca ai ramas dezamagita atunci cand ai gasit-o pe mama ta facand sex cu prietenul ei, stiu ca nu iti cade bine, dar, gandeste-te ca vei creste si tu si nu stii ce-ti v-a pregati viata.Mama ta are dreptul sa-si traiasca viata asa cum crede ea ca este mai bine, nu o judeca si nu tine manie.Capul sus si mergi inainte, totul se v-a rezolva.

| i.love.me a răspuns:

Si parintii mei au fost despartiti o perioada, si daca m'as pune in locul tau cred ca si pe mine m'ar fi deranjat sa o prind pe mama cu iubitul ei asa... dar inceraca intr-un fel sa o intelegi si pe easad
sau daca nu esti fericita si nu te'ai integrat, mutate la tatal tau poate o sa fi mai fericita asa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa vb radu. jupanul aici ma gasesti si iti dau cate explicati vrei tu sper sa o faci

| FataTPUpunctRo a răspuns:

Sincerstraight face eu una n-as mai baga-o pe maicata in seama. pentru ca te-a tradat... stia cu tu vei veni acaasa deoarece nu trebuia sa o ia valu...

Sti... mai bine muta-te la taicatu

Doar cand ma gandesc ce ai vazut ma apuca fiorii... Stiu cum e... Iti vine sa iti rupi hainele dupa tine cand vezi asa ceva. Te simti tradata

Ti-am spus mai bine muta-te la taicatu