Salut Diana,
imi pare rau ca ai trecut prin asta. Cred ca iti este foarte greu, dar parintii tai au luat decizia sa se desparta. E normal sa isi refaca viata. E normal si ca tu te simti acum oarecum tradata dar, dupa cum tu ai spus mama ta e inca tanara si nimic nu poate sta in cale sa-si refaca viata.
Fa-ti prieteni, nu te izola. Nu e usor dar esti inca copil, si trebuie sa te bucuri de copilarie. Probleme lasa-le pe seama adultilor. Incidentul la care ai asistat o sa te amuze mai incolo cu toata ca acum pare chiar socant.Trebuie sa o intelegi si pe mama ta, are si ea nevoile ei, dar vorbeste cu ea si spune-i sa fie mai discreti pe viitor. Cat despre supararea acumulata, las-o sa iasa, si sterge din minte gandurile negre. Nu au nici un rost. Repet, vorbeste cu mama ta si fa-ti niste prieteni care sate asculte. Pana atunci vorbeste cu prietenii tai de pe TPU. Pa
Explica-ne de fapt ce te-a deranjat, ca eu n-am inteles, cred ca unde tu esti singurica cu mama ta, ai pus un pic monopol pe ea, mami este a ta si numai a ta pentru ca nu i-ai avut pe amandoi, nu s-a intamplat nimic ca au facut sex, trebuia sa inchizi usa si sa atentionezi ca esti acolo.Probabil ca luata de val a uitat ca este ora la care trebuie sa ajungi acasa, zau n-o lua si tu asa in tragic, ce mare lucru s-a intamplat?
Eu cred ca ai ramas dezamagita atunci cand ai gasit-o pe mama ta facand sex cu prietenul ei, stiu ca nu iti cade bine, dar, gandeste-te ca vei creste si tu si nu stii ce-ti v-a pregati viata.Mama ta are dreptul sa-si traiasca viata asa cum crede ea ca este mai bine, nu o judeca si nu tine manie.Capul sus si mergi inainte, totul se v-a rezolva.
Si parintii mei au fost despartiti o perioada, si daca m'as pune in locul tau cred ca si pe mine m'ar fi deranjat sa o prind pe mama cu iubitul ei asa... dar inceraca intr-un fel sa o intelegi si pe ea
sau daca nu esti fericita si nu te'ai integrat, mutate la tatal tau poate o sa fi mai fericita asa...
Sincer eu una n-as mai baga-o pe maicata in seama. pentru ca te-a tradat... stia cu tu vei veni acaasa deoarece nu trebuia sa o ia valu...
Sti... mai bine muta-te la taicatu
Doar cand ma gandesc ce ai vazut ma apuca fiorii... Stiu cum e... Iti vine sa iti rupi hainele dupa tine cand vezi asa ceva. Te simti tradata
Ti-am spus mai bine muta-te la taicatu