| smartdjs a întrebat:

Buna ma numesc Marius am 26 ani, si am avut o relatie de 6 ani cu o fata, din timpul facultati. Ea este o fata serioasa sincera fidela de incredere de fapt amandoi am fost la fel dar are o problema nu percepe dragostea, am asteptato 3 ani pentru a face dragoste cu ea. Dupa acest moment ea a inceput sa spuna ca sunt un obsedat sexual, am discutat cu ea sa rezolvam problema dar ea nu doreste spune ca ea nu percepe dragostea ca pe ceva normal intr-o relatie, ci ca ea tb sa existe dar fffff rar. Am ajuns la concluzia ca este firigida, asta si datorita educatie din familie care a fost una fff severa si copilaria grea. Am safatuit-o sa mergem la o consiliere dar nu doreste sa auda de asa ceva ea spune ca e ok. In urma cu 3 luni ne-am despartit am luat eu acesta decizie. Ea ma cautat sa ne impacam iar eu am spsu nu si acum e invers o caut eu, as vrea si eu sa ma impac cu ea numia daca ar fi dispusa sa rezolvam problemele, ea acum vb cu un tip si din discutile cu ea inca nu se stie ce va fi intre ei, si el spune la fel ea este genul fetei clasice care percepe dragostea sex numai dupa casatorie, si eu ma intreb oare chiar dupa casatorie va fi altfel avand in vedere ca ea asa gandeste, am observat ca si acel tip este indecis, ea ma iubeste mult dar ultimadata ne-am certat rau si asta datorita si geloziei ei. Ea acum chiar dac anul este cu mine, vede in persoan me aun om stabil si plin de ajutor. Ce sa fac? oare se va schimba ma fost la un psiho si mi-a spsu ca ea are un complex are o problema psih, frica teama, mai ales ca a avut probleme in familie. Ce e de facut? As vrea sa ne impacam dar ea acum es te fff confuza comunica cu un bait de vreo luna dar mi-a spus ca nu este nimic intre ei doar ca vb la tel sau intlanit de vreo cateva ori, ea spune ca nu este nimic intre ei si el la fel ca nu e sigur daca este ceva de viitor. Am fost impreuna 6 ani si ea tine inca la mine dar se gandeste ca am jignit-o rau ultimadata, ea este foarte vulcanica si impulsiva si am rabdat pana la un punc dar dupa am rabufinit si eu ( sunt taur) si pe ea o dor acele cuvine, si de asta este incerta confuza ce sa faca. Cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Sunt total d acord cu cornel.
daca ea nu vrea nu ai cum sa o fortezi. pur si simplu nu vrea si gata. daca ar fi vrut sa se schimbe atunci ar fi incercat macar sa o faca, dar din cate inteleg nu vrea asta.degeaba te chinui tu sa o convingi de ceva daca ea nu vrea.lupti degeaba.
daca te impaci cu ea vor aparea aceleasi probleme.esti total diferit de ea.chiar crezi ca merita sa lupti si sa te enervezi si sa te chinui degeaba?
dupa casatorie nu cred ca se va schimba. ea va ramane mereu asa avand in vedere ca asa a invatat de la parinti. daca nu s-a schimbat cat era mai tanara si ii era mai usor sa se schimbe nu o va face la maturitate.sunt absolut sigura de asta.
eu te inteleg ca iubesti, nu e usor sa dai cu piciorul la o relatie de 6 ani, dar acum vei suferi o vreme, dupa care vei gasi alta si iti va trece. daca te impaci cu ea gandeste-te ca vei suferi mult mai mult pentru nimic.
ai facut tot ce ai putut sa salvezi acea relatie cat inca mai erati impreuna si nu a mers. ce te face sa crezi ca acum ea se va schimba si va fi mai bine? va fi mai rau! si oricum ai spus o data stop si ea si-a gasit p altul.
eu zic sa o uiti, sa incerci sa mergi mai departe, sa ramai prietenul ei ca si pana acum si atat.
eu asa as face.nu as forta ceva ce oricum stiu ca nu va merge.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Singurul lucru pe care il poti face este sa ai o discutie serioasa cu ea, s-o lamuresti ca o iubesti si ai vrea sa continuati impreuna si ca ai ganduri serioase cu ea(daca chiar ai si ai vrea sa va casatoriti). Se pare ca ea nu este convinsa de intentiile tale si ca ar vrea sa se casatoreasca, asa ca depinde de tine s-o lamuresti. Daca chiar nu va veti intelege, atunci cred ca ar fi mai bine sa va despartiti, dragoste cu sila nu se poate. Succes si numai bine!

| cornel a răspuns:

Foarte trist. dupa atatia ani sa nu va cunoasteti trupul.inseamna caea nu te vrea.nu stiu.incearca sa mai vorbesti cu ea