Sunt total d acord cu cornel.
daca ea nu vrea nu ai cum sa o fortezi. pur si simplu nu vrea si gata. daca ar fi vrut sa se schimbe atunci ar fi incercat macar sa o faca, dar din cate inteleg nu vrea asta.degeaba te chinui tu sa o convingi de ceva daca ea nu vrea.lupti degeaba.
daca te impaci cu ea vor aparea aceleasi probleme.esti total diferit de ea.chiar crezi ca merita sa lupti si sa te enervezi si sa te chinui degeaba?
dupa casatorie nu cred ca se va schimba. ea va ramane mereu asa avand in vedere ca asa a invatat de la parinti. daca nu s-a schimbat cat era mai tanara si ii era mai usor sa se schimbe nu o va face la maturitate.sunt absolut sigura de asta.
eu te inteleg ca iubesti, nu e usor sa dai cu piciorul la o relatie de 6 ani, dar acum vei suferi o vreme, dupa care vei gasi alta si iti va trece. daca te impaci cu ea gandeste-te ca vei suferi mult mai mult pentru nimic.
ai facut tot ce ai putut sa salvezi acea relatie cat inca mai erati impreuna si nu a mers. ce te face sa crezi ca acum ea se va schimba si va fi mai bine? va fi mai rau! si oricum ai spus o data stop si ea si-a gasit p altul.
eu zic sa o uiti, sa incerci sa mergi mai departe, sa ramai prietenul ei ca si pana acum si atat.
eu asa as face.nu as forta ceva ce oricum stiu ca nu va merge.
Singurul lucru pe care il poti face este sa ai o discutie serioasa cu ea, s-o lamuresti ca o iubesti si ai vrea sa continuati impreuna si ca ai ganduri serioase cu ea(daca chiar ai si ai vrea sa va casatoriti). Se pare ca ea nu este convinsa de intentiile tale si ca ar vrea sa se casatoreasca, asa ca depinde de tine s-o lamuresti. Daca chiar nu va veti intelege, atunci cred ca ar fi mai bine sa va despartiti, dragoste cu sila nu se poate. Succes si numai bine!
Foarte trist. dupa atatia ani sa nu va cunoasteti trupul.inseamna caea nu te vrea.nu stiu.incearca sa mai vorbesti cu ea
Eva1997 întreabă: