| denisa125 a întrebat:

Buna ma numesc Oprea alexandra denisa si mie mi se spune alexandra adica toata lumea care ma stie denisa imi zice la varsta de 7 ani am fost data la scoala si acolo mi se spune denisa normal ca asa ma cheama dar am stat o luna la scoala aia si apoi m-am mutat de la scoala aia si am ajuns la alta scoala si acolo mai era o denisa si asa o cheama pe ea Tudosa denisa maria si la mine denisa este al doilea nume si doamna invatatoare a zis sa mi sa zica mie alexandra ca sa nu ne confunde si ca ea avea numele inaintea mea dar la liceu or facultate poate sa fie 3-4 fete care sa se numeasca alina pe una so cheme voicu andreea alina dar sa i se spuna alina ca asa o striga toti ca asa vrea ea sunt foarte stresata din cauza stiu ca si alexandra e numele meu dar asta nu inseamna ca denisa nu e numele meu astai o intrebare pentru fete dar daca cineva vrea sa ma ajute sau are o solutie este bine venita va pup si mersi ca mi-ati ascultat intrebarea sper sa primesc raspunsuri bune.

1 răspuns:
| NeneaGogu a răspuns:

Invatatoarea nu are dreptate, la catalog esti inaintea lui Tudosa, asa-i? spune-mi unde inveti sa vin sa-i aplic o corectie doamnei invatatoare, ai tai acasa ccum iti spun?