anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Raluca si stau cu un baiat de app 9 luni.
La inceput, lapte si miere, dupa aproximativ 4-5 luni au inceput neintelegerile, certurile si tot felul de interziceri.

Imi interzice sa ies cu fetele, insa el sta cu prietenii si cand e cu mine uneori, si mereu seara, dupa ce intru in casa.

La scoala imi interzice sa ma machiez, pentru ca, vezi domne, cine stie cine se indragosteste de mine...

Nu ii convine nimic din ceea ce fac. Eu sunt foarte sensibila si plang atunci cand nu imi place cum vorbeste. Astazi am ras toata ziua, si i-am spus ca nu ma poate face sa ma supar sau sa plang, dar a facut tot posibilul si a reusit sa ma faca sa plang, lasandu-ma, desigur, singura, ca de obicei, si pleaca acasa.

Imi spune mereu ca ma iubeste si ca nu ar putea sa-mi faca rau [ sau sa ma insele], dar ma face mereu sa plang si sa ma supar.

Inca ceva, e foarte gelos si posesiv. Cand el nu iese, eu trebuie sa stau in casa, cand eu nu ies, el poate sa iasa afara.

Cateodata am impresia ca isi bate joc de mine, ori ca nu ma mai iubeste, ori ca vrea pe altcineva de varsta lui sau sa "il inteleaga" [ eu am 15 ani el 19]

Nu stiu ce sa cred.

Răspuns Câştigător
| Motanyk a răspuns:

Stiu km prin ce treci pentru ca eu am avut o relatie de 5 ani si exact asa mi s-a intamplat si mie e foarte urat din partea lui dar daca u il accepti asa cum e asa ar trebui sa faca si el. iar tu ar trebui sa sa te impui si sai arati ca poti fi si u indiferenta si ca te poti abtine sa nu plangi.lasa-l sa plece daca daca a plecat nul mai cauta o vreme incearca sai faci si tu exact ceea ceti face tie si fal sa simta km ce simti tu.intradevar la 19 ani ai lui s-ar putea sa gandeasca mai matur ca tine ( fara suparare big grin) sau poate e indiferent pentru ca se lasa influent de prieteni sau cine stie, cel mai rau ca ti-a gasit slabiciunea si aia e ca tii la el f mult si plangi, intoarcei o data spatele si pleaca tu prina ianintea lui inainte sa iti vina sa plangi atunci cand tea suparat dar no fa intr-un mod de ala in care sai arat ca pleci suparata, ci mai degraba cu zambetu pe buze arata-i indifernta ta si atunci se va intreba ce sa intamplat.tot ce pot sa-ti zic e:CAND IUBESTI PE CINEVA LASA_L LIBER DACA PLEACA SI SE VA INTOARCE A FOST MEREU AL TAU DACA NU E SIGUR CA NU TI_APARTINUT NICIODATA

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult Motanyk. :*
O sa tin cont de ceea ce mi-ai spus, mersi inca o data.

| infernome a răspuns:

Paraseste-l daca se comporta asa cu o fata draguta cum esti tu laughing