Stiu km prin ce treci pentru ca eu am avut o relatie de 5 ani si exact asa mi s-a intamplat si mie e foarte urat din partea lui dar daca u il accepti asa cum e asa ar trebui sa faca si el. iar tu ar trebui sa sa te impui si sai arati ca poti fi si u indiferenta si ca te poti abtine sa nu plangi.lasa-l sa plece daca daca a plecat nul mai cauta o vreme incearca sai faci si tu exact ceea ceti face tie si fal sa simta km ce simti tu.intradevar la 19 ani ai lui s-ar putea sa gandeasca mai matur ca tine ( fara suparare ) sau poate e indiferent pentru ca se lasa influent de prieteni sau cine stie, cel mai rau ca ti-a gasit slabiciunea si aia e ca tii la el f mult si plangi, intoarcei o data spatele si pleaca tu prina ianintea lui inainte sa iti vina sa plangi atunci cand tea suparat dar no fa intr-un mod de ala in care sai arat ca pleci suparata, ci mai degraba cu zambetu pe buze arata-i indifernta ta si atunci se va intreba ce sa intamplat.tot ce pot sa-ti zic e:CAND IUBESTI PE CINEVA LASA_L LIBER DACA PLEACA SI SE VA INTOARCE A FOST MEREU AL TAU DACA NU E SIGUR CA NU TI_APARTINUT NICIODATA