| ruby1996 a întrebat:

Ma numesc Rares, am 16 ani. Am o problema, stiu ca suna stupid dar nu pot sa imi fac o prietena. Multi imi spun ca seman cu Bieber sad Familie, colegi toti Nu mai suport sa fiu comparat cu asta! Probabil ca freza e asemanatoare cu al lui... Culoarea parului la fel, ochii la fel. Cand merg pe strada toate fetele imi zambesc si imi spun ca sunt dragut in ciuda faptului ca am si acnee. in clasa colegele tot vin si stau pe capul meu. Toate fetele din liceu ma saluta, dar nu pot sa imi fac prietena, sunt mai timid de felul meu. Niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| GunnerRO a răspuns:

Salut! incearca sa fii mai putin timid, ai fost crescut cicalit, certat, etc de ai tai, asta te face sa te simti jenat de cele mai multe ori... sfatul meu? incearca sa ignori haterii(cei care te critica pentru orice) si intra in diverse discutii cu fetele...fii tarewinking

1 răspuns:
| AlexDinTimis a răspuns:

Am niste sfaturi.Chiar daca esti timid, fa asa: incearca sa treci peste faptul ca iti este frica de fete si toate alea. Acum la moda este sa o iei direct de mana si lucru asta e ca si cuvintele magice,, Te bagi cu mine?". Daca o iei de mana, nu trebuie sa te gandesti decat ca este prietena ta. Dar, daca vrei sa fi de moda veche, ca o fata sa te placa...ca sa zic asa... trebuie sa vorbesti frumos cu ea, sa o asculti, sa o ai in permanenta,, sub papuc" pana se va baga cu tine. Dupa poti sa o lasi mai moale. Sa vorbesti cu ea din cand in cand, sa mai iesiti, chestii din astea. Cred ca sfatul meu te va ajuta daca vei incerca. Pana la urma nu vei pierde nimic. BAFTA!