anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma poate ajuta cineva?! as dori sa realizez un circuit electric, sau daca poate cineva sa`mi spuna cum as putea extrage energie din CARTOFI... orice! cum pot sa fac ceva legat de energiee >[funditaaa:] haaaaaaiiii rapidD. multumesc anticippat

Răspuns Câştigător
| Zorro a răspuns:

Ai nevoie de o baterie de 24 de volti daca faci un circuit la o tensiune de 24 de volti dar gasesti si baterii de 9 volti cu care sa alimentezi beculetzul. 2 fire electrice de cupru dar sa fie subtiri pentru ca tu nu ai nevoie de fire groase ca la un bec normal iti trebuie mai subtiri si un beculetz mic ar fi bun si un led sau daca nu un bec mic care sa aiba cati mai putini watii maxim 1 sau 2 watii, apropo vezi ca folosesti tensiune continua

8 răspunsuri:
| Zorro a răspuns:

Ce fel de circuit electric vrei ca aici ma stiu ii profilu meu sa zicembig grin Din cate stiu eu nu poti sa extragi energie din cartof(direct din cartof) explica exact ceea ce vrei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pui un cartof legat frumos la un stecher pe care-l bagi in priza.Se va aprinde cartoful.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing) da mersii multrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea sa imi spui, daca stii, de ce am nevoie pentru un circuit electric[adica bateriedin care. ce fel de fire conducatoare, si ce bec de cati W?!] cam asabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai iti trebuie fire(de preferat unu rosu si unu negru)apoi un bec de 3 w si un suport pentru doua baterii tip AAA.Si daca vrei poti sa adaugi un intrerupator cu doua cozi.Totul se lipeste cu sacaz.(CU PISTOLUL DE LIPIT)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai trebuie sa alimentezi un beculet mic la 2 fire de cupru si sa pui o baterie dupa care lipesti firele de borna negativa si borna pozitiva a becului si a bateriei iar apoi becul se aprinde

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu inteligenta sau pentru tine cu mainile

| dany1997 a răspuns:

Am si eu un proiect la fizica cu asa ceva ma poate ajuta cineva?