Pur si simplu pentru ca aceste inttrebari li se pare oamenilor ca sunt populare. asta este. fundita?
Eu cred ca esti o foarte mare nesimtita daca ajungi sa faci aceste afirmatii. imi pare rau pentru tine dar stiu mult mai multa romana decat tine. asa ca incearca sa te iei de oameni pe care ii cunosti si care iti permit asta. asa ca data viitoare te declar pe site sa iti inchida contul daca tu esti atat de ********* cum te-a educat mama ta. hai pa. si cu placere pentru raspuns.
Foarte frumos din partea ta, cum te contrazice cineva imediat ii dai raporteaza. Si apropo eu nu m-am luat de mama ta, asa ca nici tu nu ai avea dreptul sa te iei de-a mea. Si daca stii mai multa romana decat mine, te puteai corecta singura, ca doar nu-i un capat de lume. Si cum adica data viitoare? Ma ameninti? Si in plus nu e intrebarea mea, cea la care ai raspuns prima data.
Dar observ ca iti place bagarea in seama. nu stiu ce treaba ai tu de iti place sa te bagi in seama ca musca in cur. imi pare rau pentru tine dar eu zic sa-ti revizui comportamentul. eu nu te amenintam. deci se vede ca nu stii sa interpretezi un text. asa ca mai pune mana pe carte. si inplus nu stiu care ar fi problema ta daca am scris in graba si nu am scris corect. nu stiu de ce te priveste pe tine atata timp cat nu era intrebarea ta.
Va rog incetati odata. Numai spam faceti aici. Okey, poate ca nici Dolllninja nu trebuia sa se bage, dar si tu esti cam dura. Ea macar a facut o mica observatie si tu incepi sa te iei de mama ei ca nu a invatat-o bine? Si sa ii spui sa puna mana pe carte? Cam dure replicile, nu crezi?
Populare se refera la numarul de raspunsuri. Daca la ceea ce ai scris tu mai sus dau raspuns vreo 40 de persoane va fi si a ta in categoria asta . Fiecare isi da cu parerea sau se contrazic in raspunsuri si asta duce la popularitate.