| Florentina9210 a întrebat:

Bună! Ma poate lămuri și pe mine careva, ce înseamnă tăierea stringurilor de energie, pe care le-ai format cu oameni toxici și de aceea atragi tot același tip de persoana în viata ta, (cum e și în cazul meu)
E adevărat, ca te poți 'elibera ', citind o rugăciune specială în acest sens și după sa arzi foaia respectiva?
Nu știu dacă m-am exprimat corect dar sper ca v-ați prins la ce m-am referit.

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Pe oamenii toxici ii elimini direct, rupi legatura cu ei. Daca ii atragi in continuare, atunci e clar ca te invarti in cercurile sociale nepotrivite si cu siguranta o parte majora din vina o are comportamentul tau.Asta inseamna ca poate ar trebui sa mergi la psiholog, ca sa intelegi de ce tot ajungi de unde ai plecat si cum sa ii citesti pe acesti oameni, ca sa te feresti de ei.

| OldSoul a răspuns:

Poate tot ceea ce ai tu nevoie, e sa petreci timp cu tine.
Nu mai cauta solutii miraculoase.
Nu mai apela la cine stie ce Guru, maestri in lumina... Ca nu exista.
Ei pur si simplu iti vand o iluzie care te ajuta pe moment, dar cel mai adesea pe termen lung, nu te ajuta cu nimic, ba mai mult, te indeparteaza de la adevarata vindecare. Vindecare care necesita timp.
Oamenii pot sa te indrume, pot sa te sfatuiasca, dar adevarata lupta o duci tu. Nu te astepta ca un ritual sa te salveze de probleme. Nu te astepta ca o vizita la un psiholog sa te scape miraculos de probleme.

Incearca sa te intelegi, sa cauti, sa vezi unde ai gresit.
Daca atragi mereu acelasi tipar, ceva, undeva, nu e ok.
Da, poate parea dur ceea ce zic, dar asta e adevarul.
Pana la urma, si daca te arati ca fiind prea "sensibila", poti atrage o anumita tipologie de oameni.
Daca te consideri mereu ca e vina ta, ca ai facut ceva, poti atrage oameni cu tipologia de agresor.
Sunt chestii care necesita timp, introspectie si asa mai departe.

Din ce inteleg, problema ta se bazeaza pe relatii... Ei bine, recomandarea mea e sa renunti la toti oamenii din trecut. La toti cei ce te mentin in loc. Ai cunoscut pe cineva, nu a fost sa fie? Foarte bine, nu te mai gandi la ei, renunta sa-i cauti, renunta sa-i bagi in seama.

Nu mai fii naiva... Nu mai crede in miracole, in talismane, in rituale sau mai stiu eu ce. Nu mai crede nici in aia de-ti zic ca s-au schimbat. Nu mai crede ce zic ceilalti, crede doar ce simti, crede doar ce-ti demonstreaza.
Oricine poate sa minta frumos.

| Dismally a răspuns:

Daca ar fi atat de simplu nu ar mai exista psihologi big grin Poti incerca daca tu crezi ca te va ajuta. Nu atragi tu oameni toxici, pur si simplu ai avut ghinion si ai dat peste cativa care nu sunt ok, nu e problema la tine, ii vei gasi si pe cei normali pana la urma.

| Florentina9210 explică (pentru Dismally):

Chiar ma gândeam sa merg și la psiholog? Dar nu eram sigura ca ma va ajuta. Numești asta ghinion? Eu, am trăit cu impresia, sa nu fi avut și ceva făcut. Gen sa atrag doar persoane nepotrivite ca să am de suferit. Am luat mai multe lucruri în considerare.
Oricum, sunt în perioada de pauză acum. Și tipul cu care am fost, tot nu îmi da pace. I am zis sa îmi ofere spațiu și pare ca nu ține cont de nevoia mea.
Sper sa vina și cel potrivit mie.

| Dismally a răspuns (pentru Florentina9210):

Te poate ajuta si pishologul. Nu ai nimic facut si nu la tine sunt problemele, ai dat peste oameni nepotriviti atat tot. Pe viitor incearca sa cunosti mai bine o persoana inainte de a incepe ceva, orice si fii atenta la semne, nu le ignora si nu ii gasi scuze chiar daca ai sentimente pentru acea persoana.

| Florentina9210 explică (pentru Dismally):

M-ai liniștit, serios. Mă bucur să știu că nu la mine este problema, deși am trăit cu aceasta vagă idee, mult timp.
Așa voi face, voi incerca sa nu mai fiu așa permisibilă și să las oamenii să profite de bunătatea mea.
Semne, au fost mereu. Parca cineva sau ceva mă avertiza, dar fiind încăpățânată de fel, nu le băgăm în seamă. Ziceam, sa fie bine sa vedem, poate, poate..se schimba. Mă certăm și cu ai mei pentru asta. Ei ziceau că nu este potrivit și tot nu ascultam.
Tipul, de care povesteam, acum ceva timp că a vrut să ieșim, că și amici. A fost pus de un alt tip, să iasă cu mine, deoarece, nu l-am vrut pe el. Lui îi convenea că îl plimbam cu mașina, el nu are permis. Și, in ziua când sa ieșim, seara mai exact, cu câteva ore înainte, s-a tăiat cu drujba. Primul semn. Am zis că, poate o fi fost el neatent. Doar că simțeam în interiorul meu că ceva nu e ok.

| VoidEternal a răspuns:

Încetează să cauți rezolvări metafizice sau spirituale la probleme de relationare. Nu exista hack-uri. Exista self growth și (auto)cunoaștere, obținute prin efort, studiu și introspecție. Ruteaza-ti energia asta spre exerciții mai pământene și nu te mai baza pe univers să-ți rezolve problemele cu o pentagrama și o rostogolire înapoi, la miezul nopții.

Vad că imediat le dai dreptate celor care te exonerează de orice vina. Nici nu mai stai două secunde să te gândești " bă, din 3 rânduri cât am scris eu aici, oare de unde ar putea omul ăsta să știe că eu sunt Madonna cea fără de vină și prihană? Tot prin vreo percepție extrasenzorială?

| anonim3248 a răspuns:

Tu atragi doar un tip de bărbați și ăștia sunt toți la fel.

| Florentina9210 explică (pentru anonim3248):

Nu neapărat. Nu pot spune ca am ieșit cu băieți frumoși. Normali, sa zicem. Eu așa îi vedeam. Nu am avut cerințe mari, deoarece, nici eu nu sunt vreo miss. Și nu m-am întins mai mult decât mi-a fost plapuma. Doar ca, majoritatea sunt cam așa. Nici nu știi în cine sa mai ai încredere în ziua de azi.