anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt groaznicsad.Nu stiu de ce dar nu pot iesi din starea asta.Am vorbit cu psihologi(amical,nimic serios gen terapie sau ceva), am incercat din rasputeri sa fac ceva dar n.am reusit.Ma gandeam ca daca ascult problemele altor persoane poate nu ma voi mai simti asa de singura. Vreau sa va intreb daca imi puteti lasa id.ul vostru de mess.Chiar am nevoie sa vorbesc cu cineva...sad

5 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Si de ce te simti groaznic? Un motiv anume sau doar simplul chin de a incerca sa traiesti?

| ToXXicGirl a răspuns (pentru FoarteLetargic):

Am o viata de **** si nu ma pot integra in societate.Sunt o ciudata care nu iese in lume. Faza e ca nu prea am motive. Ochii strambi nu.i am, batoza nu.s...chiar am si destui pretendenti ca sa.i numesc asa.laughingDar nu stiu de ce ma simt asa de singura...

| FoarteLetargic a răspuns (pentru ToXXicGirl):

Si daca nu iesi "in lume" se presupune ca esti ciudata? Ai o parere gresit despre asta. Asta e si motivul principal pentru care te simti singura. Incearca sa iesi afara cu prietenii daca asta o sa te faca sa te simti mai bine, mai "dorita". Sa stai inchis in casa nu e tocmai un lucru bun, crede-ma...

| ToXXicGirl a răspuns (pentru FoarteLetargic):

Nu stiam ca sa fii sociopat este un lucru normal.Nu am prieteni.Cel putin nu in locul unde sunt eu. Ceva ma blocheaza sa socializez cu cei din jur.Asta e problema mea.

| Beatrix_Antonia_Szots_1999 a răspuns:

Incearca sa asculti muzica vesela. Poate te va ajuta... =) Sper ca te-am putut ajuta cu ceva daca inca nu ai iesit din starea asta. =)