Greseala nu e a lui sub nicio forma, este parerea mea. Adica cum vine asta? Stii ca urmeaza sa te angajezi într-un joc care are la baza sarutari cu fete si baieti, iar stiind chestia asta tu iti intrebi iubitul daca se supără daca te joci? Asta e onoarea ta de femeie si respectul pentru relatia ta? Foarte bine ca ti.a spus ca nu se supără la întrebare pentru ca merita sa vada ce ai de gand si culmea ca i.ai picat in plasa si te.ai înrolat fara nicio remiscare in jocul "amorului". Iti poti cere mii de scuze, poți indrepta lucrurile spunandu-i ca regreți si ca acum conștientizezi prostia giganta pe care ai comis.o si ca o sa te revansezi. Eu daca eram in locul lui imi pierdeam total increderea. Iar daca încredere nu exista relația devine toxica si se colapseaza.
Mulțumesc. Am vorbit cu el și a spus ca nu e nimic și nu mai contează, se suparase mai tare la faza cu pupicul fără motiv la care spunea ca a fost de mai multe ori doar ca i-am zis ca dacă as fi băut atât de mult încât sa uit nu uitam doar faza cu "pupicii"(de care credea ca sunt mai mulți) dar asta doar la spusele unei fete care îl place și am vorbit și cu acea fata care mi-a spus lucruri diferite pe care i le-a spus lui și aparent i-am dat un pupic fără motiv și în rest la jocuri unde și el s-a implicat, nu din prima dar da, s-a băgat și el(încă nu apucasem sa ma pup cu el). Oricum tot ma simt iurea chiar dacă a zis ca e ok și și-a cerut scuze și el pentru ca a fost nesimțit(chestia pe care a spus-o care m-a deranjat și m-a făcut sa ma simt penibil).