Sus mana, utilizatori adevarati TPU! Sa ne auzim aici. Incotro, incotro? Din ce in ce mai jos. Viata asta pune stapanire pe copii de la varste din ce in ce mai fragede: Daca acum 10-15 ani, abia abia copiii de 10 ani descopereau ce e ala calculator, in prezent se face si sex la 10 ani! Site-ul e impanzit de copii fara minte, scapati din mana parintilor si cu o capacitate intelectuala deosebit de redusa. Numai "dau funda" in fiecare intrebare, de ce naiba a aparut chestia cu "dau funda", nu se subintelege din regulamentul site-ului ca, daca te ajuta cineva, ii vei da funda? De ce toate intrebarile contin "dau funda" si aproape toate raspunsurile contin "funda?". Ce e TPU? Un site de intr-ajutorare? Nu prea imi mai vine sa cred ca e intru totul asta. De ce intrebari puse de pustanii de 10-11 ani "Cum cuceresc o fata?" "Cum o fac sa ma iubeasca?", de parca fetele sunt niste instrumente, carora daca le zici vreo replica asa mai smechera, iti sar in brate. Si invers la fel, fetite de 10-11 ani intreaba "Cum cuceresc un baiat?" Ei nici macar nu inteleg dragostea, dar vor sa fie mari cuceritori. De ce atatea intrebari "Vreau o iubita. 13 ani, penis mare, blond, ochi cacanii in dungi" ? Nu stiam ca iubirea tine cont numai de ochi sau de par. De ce atatea intrebari "Am 14 ani, am facut sex cu prietenul meu de 20 de ani, nu ne-am protejat, pot ramane gravida?" Oare de ce fetele astea sunt asa de toante incat cred ca acei baieti de 20 de ani stau cu ele fiindca le iubesc enorm? De ce copiii de 12 ani intreaba "Cum se face sex?" sau "Cum e sa ti-o tragi" sau "De cate ori pe zi va masturbati"? In loc de "Ce carti cititi?" sau "Ce carti va plac?". De ce atatea "intrebari" cu "Vreau muzici de-alea faine cu Puya" sau "Canta una acum un catralion de ani, zbanga zbanga cu talanga si era suuper faina melodia, cum se cheama?" De ce "Cum sa chiulesc de la ore?" sau "Cum sa imi bat joc de profi?" sau "Ce prostii sa mai fac in ore?". Trezirea, bai! Ca e serioasa treaba. Ei nici nu isi dau seama ca sunt complet anormali. Si eu am 13 ani, si sincer, uneori imi e rusine ca un procent mare din cei de varsta mea, asa gandesc, cu c***l. Nu cu mintea. Ce putem sa le facem? Asta e chestie de educatie.
Bafta.
Acest site putem spune că are printre useri o multitudine de bile albe și negre, dacă vrei să le vezi numai pe cele negre, le vezi, dacă vrei să le vezi și pe cele albe, le vei vedea și pe acelea. Așadar totul este o problemă de focalizare.
Mai există destui oameni serioși pe site. Este adevărat că mulți sunt și cei care tind să renunțe la seriozitate mergând pe principiul „ș-așa nu mai există așa ceva pe site". Păcat, dar asta e.
Încotro? nimeni nu știe, doar timpul...
O seară frumoasă!
Eu sunt o persoana extrem de serioasa.Am auzit ca oamenii seriosi mor mai repede decat cei care rad din orice prostie si am decis sa devin serioasa si trecuta. M-a tinut o ora seriozitatea si apoi am revenit la bancurile mele cu blonde
Oameni ca lumea sunt pe site. Uita-te in top 100.Numai oameni unul si unul.Mai ales locul 3
Eu nu-s foarte serioasa, dar nici gravida cand ma spal pe dinti nu raman. Incotro? Catre 2012 si mai departe.
Incotro? Spre Hogsmeade, la Trei Maturi. Sambata dupa ora 22:00 se da Berezero gratis.
=)):))
Sincer, mi s-a luat la cate intrebari d-alea tampite si inutile am raportat sau sa nu mai zic cate observatii am facut acelor copilasi dupa care primesc abuziv voturi de Stupid de nu ma vad. Din acest motiv si eu am parasit partial cuvantul seriozitate(cu niste limite!). Incotro? Inainte! Fiecare sa activeze pe site cum crede ca e mai bine! Astia suntem! Un lucru pot sa vi-l spun sigur. Cand intra cineva nou pe site, in general, vede un site de cocalari&pitipoance, site de agramati, "tarani", site de copii de 11 ani cu probleme ce fac acest site legendar: http://www.tpu.ro/......t-virgina/
(aia e o intrebare pusa in deradere)
Asta e...sa stii ca asta nu e prima intrebare de genul asta. Nu e saptamana in care sa nu se planga cineva. Eu am avut momente in care am tot vrut sa apas link-ul din coltul din dreapta-sus Contact si sa solicit stergerea contului si sa uit de acest site, dar n-am fost in stare. Mi-am dat seama ca site-ul asta nu poate fi schimbat, asa ca m-am mai schimbat eu. 7-13 year old children rule this site!:(
Da cum la 12 ani sa faca sex ciudat tampit ia cumnatul meu are deja 27 de ani si e cu sora mea e ua m10 ani chiar nu se poate e ucredeam ca se face la 18 ani?