Wow, vegana.Bravo tiie.
De cat timp?
De un an si vreo 2 luni. Am fost ovo-lacto vegetariana pentru jumatate de an inainte sa devin vegana .
Si eu sunt ovo-lacto.Nu ti-a fost greu de la ovo-lacto direct la vegana?
Bravo ! Nu, nu mi s-a parut deloc grea trecerea. In mod ciudat, mi-a luat mai mult sa ma obisnuiesc sa fiu ovo-lacto initial decat mi s-a parut trecerea spre veganism. Am crezut ca va fi destul de dificil sa gasesc alimentele de care am nevoie pentru a putea avea o alimentatie vegana, insa mananc mult mai variat acum decat o faceam cand eram omnivora, sa zic asa .
Nu am inca curajul necesar sa fac si eu o asemenea trecere, poate daca mai cresc putin.
Pai daca vegetala ta preferata e porcul, atunci produsul de origine animala preferat e spanacul. Logic, nu?
Nuuuuuu este sarea de mare, e si mai logic
Cata imaginatie pentru un carnivor/carnivora; cam prea multa.
Hai sa ti zic o chestie cere o sa te socheze. Sitemul digestiv al omului este facaut pentru a fi omnivor, recte: sa pape si carne si vegetale si asta de cand era omul maimuta. Concluzie: nu trebuie sa mananci numai carne dar nici numai legume. Ai prins ideea?
Da, chiar m-a socat, pe bune.
App, am prins ideea, merci.
Credem k nu sti k omul este evident... omnivor deci ar trebui sa papi de toate. din curiozitate te intreb cum arata o reteta vegetariana?
Cauta pe 'net, sau intreab-o pe maica-mea.Eu nu gatesc.
Mda, in fine vad eu cum dau de bucate vegetariene. dar ar fi bine sa gatesti si u
Mai am destul timp ca sa invat.
Depinde ce vrsta ai si ce inclinatii spre arta culinara ai...
Nu am nicio inclinatie spre asa ceva. ))
Nashpa atunci de fapt e bine ca la vegetarieni nu conteza, vegetale, iarba, boscheti bio, la astea nu ti trebuie mare preparare
Inca nu am mancat iarba si boscheti bio da' vad ca tu esti informat, poate ar trebui sa le incerc si eu.
Pai un vegetarian crede ca daca manca vegetale automat sunt si sanatoase dar nu e asa si din contra sunt f daunatoare avand in vedere. nitritii, nitratii, azotatii si alti compusi chimici din vegetalele noaste dp piata, nu intru in mia multe detalii k ar fi destul de complicat sa ti explic aici, dar daca vrei mai multe informatii pe tema cauta ma pe idul de mess: eurynomus3free
Nu-i prea bine ca te-ai certat cu ele, te sfatuiesc sa te impaci cat mai repede posibil.
Nici eu nu sunt vegetariana, sunt ovo-lacto.