Hmm, pe mine m-a pus instructoru sa-mi pregatesc inainte oglinzile, scaunu, sa verific presiunea si etc, stii? E o poezie, ar trebui sa i-o spui.
Incearca sa fii cat mai calma, relaxata, sa inspiri incredere.
La plecarea din rampa sa nu pleci prea tare, dar nici sa-ti moara motorul si in general sa mergi cu 40km/h+, la 45 e perfect. Cand esti aproape de o trecere de pietoni sa misti putin capul stanga-dreapta(ii arati ca te asiguri ca nu-i nimeni care vrea sa traverseze, tu normal ca te uiti, dar el n-are de unde sa stie, daca misti din caput isi da seama). Nu te enerva daca incalca cineva legea, demonstreaza ca esti calma.
Eu am fost martor, probabil si tu o sa fii, e bine sa stai atenta acolo cand striga, la mine a fost unu inaintea mea care trebuia sa fie martor si n-a raspuns si l-a trecut ca absent si m-a strigat pe mine(intructoru mi-a zis sa stau in masina ca mai e pana la mine si e frig afara, dar uite ca eu am facut bine ca am stat acolo).
Asa si cand am fost martot a asistat si seful politiei rutiere din judet, a vrut si el sa vada cum se desfasoara o zi de examen, daca se obtin pe merit, etc. Era foarte glumet si am intrat in vorba cu el, apoi si cu examinatorul si deja prinsesem incredere mare in mine. Incearca sa fii comunicativa, atenta la ce spune.
Si un sfat ar mai fi sa ai parbrizul curat. Cand am dat eu mi-a bagat el mana pe la stergator ca nu i se parea lui curat, ce sa faci, talente de politist.
Incearca sa stai calma.Iti recomand ca inainte sa scapi de emotii incurajandu-te.Fii atenta la ce zice si nu fii stangace din cauza emotiilor.Asigura-ti oglinzile fii precauta si nu uita de centura. Uita-te de ceva ori la viraje si incearca sa iti infrangi emotiile.pe parcurs o sa fie ok.
Eu iti urez succes.
marijuana_1856 întreabă: