| bibitza a întrebat:

maine incepe bac-ul...si cam am emotii...(zic asa ca sa nu va dati seama ca de fapt am foarte multe emotii big grinlaughing )...eu sunt emotiva de felul meu, iar pentru bac ma simt pregatita deci nu imi este frica ca nu am invatat...Cum fac sa scap de emotii? la voi cum a fost cand ati dat bacalaureatul? :*

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Bac-ul oral este o discutie agreabila cu doi profesori.Trebuie sa manifesti siguranta si sa mergi pe principiul"gura sa nu-mi taca", fiindca este imposibil sa nu stii nimic.Bafta tuturor! Mira

27 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Gandeste pozitiv.happyNu ai dc sa iti faci griji atata timp cat ai invatatwinkingInainte sa adormi mai citeste de cateva ori ce este mai important, iar maine o sa fi pregatita pentru bac.
Eu iti tin pumnii si iti urez succes!winking Cand vei lua bacul nu uita sa ne anunti si pe noi kiss

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fara emotii, e valabil pentru toti cei care maine incep bacul, nu uitati noi suntem alaturi de voi, suntem TPU, va sustinem si va uram multa BAFTA. Asteptam vesti de la voi.

| Barajag a răspuns:

Invinge-ti teama, gandeste-te ca trebuie sa reusesti, eu iti doresc multa bafta in tot ceea ce-ti dorestihappy

| elena a răspuns:

Draga mea, emotivii sunt cei care stiu foarte multa carte si in fata comisiei se pierd si uita tot, re rog, concentreaza-te, repeta-ti permanent, " stiu totul. stiu totul, sunt cea mai buna, nu pot sa pierd proba aceasta, este prima care trebuie sa-mi dea incredere", inca o data te rog, gandeste pozitiv, esti tanara, esti frumoasa, esti pregatita de ce sa clachezi toamai acum? BAFTA.

auran
| auran a răspuns:

Avand in vedere ca ai invatat, nu vad de ce trebuie sa-ti fie frica - fii sigura pe tine si atunci emotiile vor disparea.
BAFTAAAAAAAAAAAAA!

| Ben. a răspuns:

A long time ago in a far galaxy...

| Ben. a răspuns:

Va tin pumnii la toti si sper sa picati pe subiect.stay cool si bafta! succes maxim! go for it! I now u can do it!

| ellene a răspuns:

Si eu trebuie sa dau bacu si uite ca stau pe TPU tongue bafta

| mircea a răspuns:

Imi pare rau, dar am mai accesat TPU in ultima vreme. Emotiile de la bac sunt firesti pentru ca toti dorim sa ne prezentam cat mai bine, sa facem fata cu note cat mai mari...De fapt emotiile ne ajuta sa ramanem cuplati. Si eu am avut emotii, dar ca si tine stiam ca stiu! Asta-i secretul : sa stii ca stii.

| alma a răspuns:

Buna alinu stiu in primul rind mult succes la examen, emotiile fac parte din viata noastra nu le putem evita, dar incearca sa te gindesti in alta parte, fa-ti planuri, pune-ti tinte noi, fredoneaza o melodie care-ti place ...BAFTA

| funnymantm a răspuns:

Emotiile sunt naturale. crede-ma si eu tremur ca un tampit laughing si eu am maine. Am citit niste chesti ca sa ma ajute la oral. gen cu sa vb unui public si cum sa comunici cu un public si cum sa conduci oameni inteligenti. ti le dau daca vrei. FunnymanTm e Id-ul meu de mes. astept diseara add daca e. plus stiu si tehnici de calmare tongue

| bibitza explică:

Dr.BenZona. nu cred ca a trecut asa mult timp ...sincer...winking

funnymantm am variantele de la romana oral si le-am citit. daca le aveam in calc ti le dateam si tie tongue.la inceput mi s-au parut cam nasoale... dar nu sunt grelewinking.

Fetelor multumesc mult :*

| bibitza explică:

Va multumesc tuturor pentru incurajare :* si bafta celor care incep bac-ul :*. nb tuturor :*

| bibitza explică:

Am luat 10! multumesc tuturor celor care m-ati incurajat :*

app e ca la piatawinking_

| Selena a răspuns:

Foarte stresant dar a trecut, de emotii nu ai cum oricum sa scapi dar poti sa le diminuezi fiind sigura pe tine si pe cunostinele tale! mult succes!

| rouaroxa a răspuns:

Eu am dat bacul anul trecut. a fost ca n piata... nu ti bate capul!

| zu a răspuns:

Daca ai invatat stai linistita si gandeste pozitiv.mult succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Multă baftă la examene.
Pentru a învinge teama trebuie să ai autocontrolul cu tine.
Controleaz-o tu pe ea și nu ea pe tine.
Mult succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multa bafta.eu nici nu imi mai aduc aminte de cum a fost la bac, uneori imi mai gasesc biata diploma ratacita si ingalbenita prin sertarele cu acte.de cate ori imi vede fotografia de pe diploma, iubitul meu sot-ofteaza! deh-port 115 D la sutien, cantareac cu 3 tone mai mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu incep maine bac-ul si nu imi e frica desi nu am invatat mai nimic. Emotiile ti le vei stapani acolo, cand o sa te gandesti la acei profesori ca si cum ai vorbi cu niste persoane prin piata...adica gandeste-te ca sunt persoane nesemnificative pentru tine si ca tu ii stapanesti pe ei si nu invers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bafta!
Si lasa emotiile acasa. nu are rost
doar nu iti face nimeni nimic. nu iti face griji ai incredere in tine asa atrage pozitivul happy
Multa Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo tie, felicitari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu dau bacu,dar eu intru maine la oral....nu mai pot... cate emotii am...nu stiu ce sa fac cu ele cryingcryingcrying abia astept sa treaca tineti-mi pumnii:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu dau bacu, dar eu intru maine la oral...nu mai pot... cate emotii am...nu stiu ce sa fac cu ele cryingcryingcrying abia astept sa treaca tineti-mi pumnii:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bv suntem alaturi de tinehappy
sa ne ti la curent si tot asa sa o ti. multa multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand intri in sala si iei biletul emotiile vor trece si te vei gandi sa iei o nota cat mai mare

| moldovancata a răspuns:

Stai cil ca bacu e de 2 ori mai usor ca si capacitatea asa ca sa intelegi care ar fi diferenta si daca esti de 8 de obicei la scoala ai sa fi si la bac deci cum esti la scola?tongue bafta