Bac-ul oral este o discutie agreabila cu doi profesori.Trebuie sa manifesti siguranta si sa mergi pe principiul"gura sa nu-mi taca", fiindca este imposibil sa nu stii nimic.Bafta tuturor! Mira
Gandeste pozitiv.Nu ai dc sa iti faci griji atata timp cat ai invatatInainte sa adormi mai citeste de cateva ori ce este mai important, iar maine o sa fi pregatita pentru bac.
Eu iti tin pumnii si iti urez succes! Cand vei lua bacul nu uita sa ne anunti si pe noi
Fara emotii, e valabil pentru toti cei care maine incep bacul, nu uitati noi suntem alaturi de voi, suntem TPU, va sustinem si va uram multa BAFTA. Asteptam vesti de la voi.
Invinge-ti teama, gandeste-te ca trebuie sa reusesti, eu iti doresc multa bafta in tot ceea ce-ti doresti
Draga mea, emotivii sunt cei care stiu foarte multa carte si in fata comisiei se pierd si uita tot, re rog, concentreaza-te, repeta-ti permanent, " stiu totul. stiu totul, sunt cea mai buna, nu pot sa pierd proba aceasta, este prima care trebuie sa-mi dea incredere", inca o data te rog, gandeste pozitiv, esti tanara, esti frumoasa, esti pregatita de ce sa clachezi toamai acum? BAFTA.
Avand in vedere ca ai invatat, nu vad de ce trebuie sa-ti fie frica - fii sigura pe tine si atunci emotiile vor disparea.
BAFTAAAAAAAAAAAAA!
Va tin pumnii la toti si sper sa picati pe subiect.stay cool si bafta! succes maxim! go for it! I now u can do it!
Imi pare rau, dar am mai accesat TPU in ultima vreme. Emotiile de la bac sunt firesti pentru ca toti dorim sa ne prezentam cat mai bine, sa facem fata cu note cat mai mari...De fapt emotiile ne ajuta sa ramanem cuplati. Si eu am avut emotii, dar ca si tine stiam ca stiu! Asta-i secretul : sa stii ca stii.
Buna alinu stiu in primul rind mult succes la examen, emotiile fac parte din viata noastra nu le putem evita, dar incearca sa te gindesti in alta parte, fa-ti planuri, pune-ti tinte noi, fredoneaza o melodie care-ti place ...BAFTA
Emotiile sunt naturale. crede-ma si eu tremur ca un tampit si eu am maine. Am citit niste chesti ca sa ma ajute la oral. gen cu sa vb unui public si cum sa comunici cu un public si cum sa conduci oameni inteligenti. ti le dau daca vrei. FunnymanTm e Id-ul meu de mes. astept diseara add daca e. plus stiu si tehnici de calmare
Dr.BenZona. nu cred ca a trecut asa mult timp ...sincer...
funnymantm am variantele de la romana oral si le-am citit. daca le aveam in calc ti le dateam si tie .la inceput mi s-au parut cam nasoale... dar nu sunt grele.
Fetelor multumesc mult :*
Va multumesc tuturor pentru incurajare :* si bafta celor care incep bac-ul :*. nb tuturor :*
Foarte stresant dar a trecut, de emotii nu ai cum oricum sa scapi dar poti sa le diminuezi fiind sigura pe tine si pe cunostinele tale! mult succes!
Multa bafta.eu nici nu imi mai aduc aminte de cum a fost la bac, uneori imi mai gasesc biata diploma ratacita si ingalbenita prin sertarele cu acte.de cate ori imi vede fotografia de pe diploma, iubitul meu sot-ofteaza! deh-port 115 D la sutien, cantareac cu 3 tone mai mult...
Si eu incep maine bac-ul si nu imi e frica desi nu am invatat mai nimic. Emotiile ti le vei stapani acolo, cand o sa te gandesti la acei profesori ca si cum ai vorbi cu niste persoane prin piata...adica gandeste-te ca sunt persoane nesemnificative pentru tine si ca tu ii stapanesti pe ei si nu invers.
Stai cil ca bacu e de 2 ori mai usor ca si capacitatea asa ca sa intelegi care ar fi diferenta si daca esti de 8 de obicei la scoala ai sa fi si la bac deci cum esti la scola? bafta