anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, mama l-a trimis pe fratele meu mai mare dupa absorbante pentru mine (i-a spus sa imi cumpere, adica stia ca sunt pentru mine, intelegeti voi) si imi e super rusine. Vi s-a intamplat ceva de genul si a trebuit sa se duca cineva ca sa va ia absorbante? Este a doua oara cand mama il trimite si mi se pare ciudat...ar trebui sa ma simt jenata? Cred ca si iubitei sale i-a dus absorbante pentru ca acum ceva timp cand a venit la noi mi se pare ca l-am vazut ca avea ceva patrat de culoarea albastru in mana si s-a dus la baie (unde era ea) si dupa a iesit. Ce parere aveti? (nu la partea cu iubita lui)

7 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Nu e o rusine sa cumperi pentru persoana draga ceva, inseamna ca este deja o obisnuinta.

| Adry05 a răspuns:

Ce e așa ciudat? ești fată, e normal să ai ciclu și să folosești absorbante. foarte bine că s-a dus

| SilentRain a răspuns:

Saracul băiat e trimis constant după absorbante
E ceva normal, e ca si cum ai cumpăra hârtie igienica...
Vorbește cu mama ta sa nu îl mai trimită după absorbante, sau fă-ți singura un stoc

| Mogiojojo a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost. Daca e mai mare stie despre ce e vorba.

Răspuns utilizator avertizat
| Zorn a răspuns:

Doamne, nu va mai rusinati pentru chestii care sunt complet normale. Toate femeile de pe planeta asta au asa ceva, nu trebuie sa te rusinezi ca fratele tau s-a dus sa iti cumpere ceva de care ai nevoie. Oricum, mai ales daca are iubita, stie de chestiile astea. Nu e niciun motiv de ras ca iti cumperi un lucru complet necesar care te ajuta sa treci de perioada asta intr-un mod cat mai igienic. Doar nu o sa folosesti frunze de brusture laughing
Daca a acceptat sa iti cumpere si nu te-a facut sa te simti prost, cu atat mai bine, poti sa te bazezi pe el laughing
Mi se pare chiar o tampenie sa faci o persoana sa se simta prost pentru atata lucru.
Stai calma, ca nu e nimic grav.

| JicaContra a răspuns:

Iti e rusine DE CE?!?
esti prea tanara si timida, sau ce?!?
faptul ca ai o necesitate, NORMALA nu e motiv de rusine, DELOC

iar regulile in momentul asta spun ca un singur membru al familiei sa iasa din casa, pentru necesitatile intregii familii, deci, CHIAR NU AI DE ALES!