| 1Lily a întrebat:

mi-am facut acum o saptamana un tatuaj la incheietura mainii (e doar un contur nu e plin) si mi s-a decojit o parte din tatuaj dar nu a mai ramas nimic pe piele sunt locuri libere, stiti cumva de ce, ar trebui sa il bat din nou? Multumesc Funda big grin

2 răspunsuri:
| BlackRose95 a răspuns:

Poate ai facut unul temporar. Daca era permanent ar fi fost imposibil sa se decojeasca. Daca il vrei inapoi este necesar sa-l faci iar.

PS: Daca il faci tot temporar nu da cu prea multa apa si sapun pe el ca se ia mai repede.

| cucubau1992 a răspuns:

Nu mai induceti oameni in eroare daca nu stiti va rog frumos.Da lily trebuie rebatut ti s-a dus din tus deoarece in momentu in care s-a facut crusta organismul a scos din tus afara pe langa asta nu ai ingrijit tatuajul cum tia recomandat artistul.ori nu a recomandat bine. Daca rupi coaja o parte din tus e in coaja in momentul in care o rupi organismul trebuie sa faca alta coaja deci alta serie de tus e scoasa din organism.Pe langa asta cremele antibacteriene mai scot din tus. Trebuie rebatut si avuta grija cu el nu trebuie spalat pana in momentul cand s-a dus o parte din coaja, circa 3 4 zile daca vrei mai multe detalii id meu de mes e carbon_toxic@yahoo.com si iti explic acolo mai detaliat