| Alisutzaa a întrebat:

Buna mi-am luat azi un inel despre care se zice ca isi schimba culoarea la stari diferite..este adevarat acest lucru? Pana acum uneori arata bine. dar nu stiu ce sa cred...

Răspuns Câştigător
| Fayree a răspuns:

~ Paii nu prea stiu... apar tot felul de chestii, da ar fi posibil. Mai ales ca nu stiu cum arata, de care e... Insa eu cred ca oricum ar fi tie ti-ar sta bine si ai fi in continuare o minunata zana! Fii optimista :*. Fundita? puppy dog eyes.

5 răspunsuri:
| GabrielDunga a răspuns:

rolling on the floor cum sa stie inelul ce stare sufleteasca ai tu. asta este o chestie spusa de creator pentru a avea clienti. gluma asta este pentru copii de 7-8 ani, ca sa se tina de capul parintilor, pentru a-l cumpara...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi tu eşti atât de tută încât crezi că un obiect din plastic, eventual tinichea, este conectat la creierul tău?

| VasileVasilescuVasilovici a răspuns:

Pai nu isi schimba culoarea de la stari diferita, isi schimba culoarea de la temperatura. baga-l sub jetu de apa rece si o sa vezi ca devine galben. tine-l la caldura si devine siclam. daca oamenii au temperaturi diferite in functie de emotii, atunci functioneaza. am avut si eu inel din ala pe la 9 aniwinking

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De unde l ai cumpărat? De la țiganii din obor?

| S3nZ4TiOnS a răspuns:

O sa te dezamageasca raspunsul meu dar... Acel inel este fake (fals), acum hai sa gandim logic, daca s-au inventat inele care sa iti spuna cum te simti inseamna ca masina timpului este de moda veche... Succeswinking!