| TheGirlInBlack a întrebat:

Mi-am pus o poza de profil, si nu imi apare, stiti cumva de ce?
Eu mi-am pus-o pe 9 decembrie, si azi e deja 13 decembrie, si inca nu imi apare.
Dureaza o anumita perioada sa se puna?
Din cate am inteles, administratorii nu sunt pe site in weekend, dar azi e deja marti, si poza inca nu imi apare.
Stiti cumva care ar fi problema?

5 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Durează ceva timp. Ai răbdare. Iți va fi aprobata, in cele din urmă. laughing

| Dorotheea21 a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......-am-facut/

Daca mai explic de multe ori, mie or sa-mi aprobe pe 33 decembrie. :D
In weekend nu se lucreaza, luni, e luni si marti, e marti. :))
Miercuri si joi sunt de baza.
Gandeste-te ca la fiecare poza trebuie sa se uite 5 minute cu o lupa, ca nu cumva sa fie ascuns in ea un indemn nazist, anti lgbt ori anti alte minoritati, daca esti fata, stii bine ca nu trebuie sa ne iasa la vedere un fund, par, (altul decat cel din cap), sau Doamne fereste, vreun san, deci e o munca extrem de laborioasa. :D
Pe cei care scriu "aprobeaza" sau pun intrebari de-a surda nu-i mai controleaza nimeni, poza e importanta, ca trebuie verificata fata - verso! :D
Serios, daca nu s-au aprobat pana acum inseamna ca au avut probleme mult mai importante, fiindca de obicei, pozele incarcate vineri seara, sambata si duminica, sunt aprobate luni la pranz.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Doamne cat am ras cand ti-am citit raspunsul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi o sa apara, am vazut ca in topul utilizatorilor au aparut pozele si nu-s deloc multumita de ce au facut cu poza mea laughing

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Asa am patit si eu. Doar trebuie sa astepti pentru ca unele poze nu sunt acceptate mai ales cele sexy sau mai rau