| Alexandrainfinit a întrebat:

Buna, mi-e cam rusine sa spun asta dar am par intre buci. Eu cand imi epilez parul pubian (cam o data la o luna doua) nu ajung cu bicul pana acolo si nu pot nici cu crema depilatoare, nu mai folosesc de cateva luni pentru ca: 1. Dureaza mult si uneori mi s-a intamplat sa astept vreo 4-5 min si nu mi-au cazut toate firele de par, 2. Cand ajung pe la zona vaginului ma ustura daca dau cu crema aia. Si prefer sa ma iau cu bicul pentru ca este mai rapid, mai usor si mai eficient. Deci voi cum va luati parul din zona? (cred ca e imposibil sa existe persoane carora nu le creste parul acolo) apropo, sunt fata

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pui pe cineva sa te rada sau te epilezi definitiv la un salon specializat, scapi de flocaneala anala si chizdala

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Tot crema este solutia. Poti incerca crema depilatoare de la avon care indeparteaza foarte bine firele de par, cea pentru zona inghinala. Atunci cand o aplici incearca sa folosesti o oglinda ca sa vezi pe unde o intinzi si sa eviti zona vaginala.

| alina2k18 a răspuns:

Ma fac cu epilator peste tot, oglinda sub picioare [ da, vai de gambele mele cat ma epilez laughing ] ca nu ma pot baza doar pe ce simt la mana si dupa imi trag si o poza close up mega clara sa nu fi ratat vreun fir laughing
Nu mai folosi crema jos, cel mult pe pubis gen adica suswinking cum ar veni.
Si fa-te mai des, pai la 3sapt- o luna ma fac eu dar cu epilator, mie la lama mi-ar creste de in 2 zile as avea tepisori laughing
Deci ori iti iei o oglinjoara si o pui jos si stai pe vine gen sa te faci interfesier cu aparatul de ras ori te duci si incepi si tu sa te faci cu ceara la un salon si te face si interfesier, si da acolo nu doare cum doare inghinal, imi confirmase si cosmeticianawinking cand ma duceam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la salon să te epileze cu ceara îți va creste cu timpul mai rar și mai subțire.