| Sexygirl_9196 a întrebat:

Buna!

Mie imi place de un baiat, sunt indragostita de el. A vorbit aseara cu prietena mea, si el a zis ca el ca "nu se uita la din astea" adica nu se uita la fete cum sunt eu. Si nu stiu ce sa mai fac sa ma placa, plus de asta e in scoala cu mine...

3 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Probabil nu esti tipul lui de fata, fizic vorbind.Si daca acel baiat are criterii de a alege o fata in primul rand aspectul fizic, nu prea ai ce face.Nu stiu ce a vrut sa spuna cu "nu se uita el la din astea", se referea cu siguranta la aspectul fizic sau la modul tau de gandire. Daca totusi nu pune accent pe aspectul fizic, mai ai totusi o sansa dovedindu-i ce fel de suflet ai; incearca sa-l cuceresti cu naturaletea ta.Succes!

| Daea a răspuns:

Buna! Mie mi-ar tece instant de indragosteala, ca sa ma exprim asa, daca as auzi ca s-a exprimat in acest fel... Este simplu de inteles ca in aceasta ecuatie esti singura, si baiatul nu te place sad Trist. Dar, uite, iti spun ceva, si este fix din ce mi s-a intamplat mie. O ''buna prietena'' stia ca imi place foarte mult de un baiat, normal ca nu am indraznit niciodata, fiind mai bleguta de felul meu, sa il abordez, ''prietena'' stia ca baiatului ii place de mine, dar, nu mi-a spus niciodata ba chiar a inventat discutii cum ca el ar fi spus ca nu ii place de mine. In timp, s-a dovedit ca ea a mintit, am vorbit cu ea face to face, toti trei, si a recunoscut acest lucru, motivand ca era geloasa pe mine... si tot ea s-a suparatsad Eu nu pot spune acum ca se poate intampla si la tine asta, dar, este bine sa ai mai multe surse. Eu cred ca cel mai bine iti iei inima in dinti si ii spui ca il placi, ii scrii, este mai usor de indurat happy, cu atat mai mult ca el acum stie ca tu il placi pentru ca prietena ta i-a spus de tine. Ai grija la ''prieteni''! Te imbratisez! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate unde schimbi prietenii ca dresurile.Eu zic sa te potolesti poate are prietena si nu este frumos sa te bagi aiurea