Dc? tiai dori?
nup nu a murit erau niste zvonuri cum ca ar fi murit intr-un accident de masina dar asta era prin 2008 deci nu a murit cu siguranta
Sigur ca nu.Mai demult se zvoneau niste barfe false, atata tot!
Uite aici: http://www.bestmusic.ro/......11754.html
Dooooamne fereste! Daca se intampla asa ceva cred ca iti dai seama ca numai despre asta se vorbea la televizor, peste tot.De unde ai mai scos-o si pe asta?
Buna! cum sa moara? de unde ai scos-o pe asta? nu. te asigur ca nu a murit !
Unde ar fi norocul ala...Si-ar schimba copiii vestimentatia. Fanilor, jos cu stupizii de pe mine.
pa, pa.
Nu a murit se spune ca "a murit " ) oameni prosti... daca miley ar fi murit cum a mai jucat in hannah montana forever? sau cum face melodiile )) din mormant?
Nu, nu a murit stai calam; d se spune ca " a murit " oameni prsti daca ar fi murit cum nu ar mai face atatea melodii nu ar mai face deloc daca ar fi moarta :p si inca lucreaza la filmu' hannah montata forever am auzit ca o sa se lucreze la sezonu 4; p
Nu! un fan dussss a inventat prostia asta sa stii! iti dau un sfat:nu cred tot ce se scrie pe net, in ziare, la televizor pentru ca nu totdeauna este adevarat! si eu sunt un fan f. f. f. f mare de al ei si sunt la curent cu tot si iti spun ca NU a murit! iti dai seama ce faceam daca murea? cred ca acum eram in coma la spital...
GeOrGeNuSh întreabă: