| Cipi1212 a întrebat:

Bună, Nici nu a inceput bine anul 2025 că iar a apărut știre despre fetițe violate. Cum ar fi bine să se procedeze cu astfel de monștri (că oameni nu sunt), să fie castrați chimic, să primească închisoare pe viață sau ambele?

Răspuns Câştigător
| DoarDorr a răspuns:

Ambele. Dar, APLICATE, nu doar o decizie cu reducere sau suspendare.

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Închisoare minim 25 de ani cu executare, nu cu suspendare, să vezi cum se potolesc. Problema la noi este că nici nu funcționează legile așa cum ar trebui.

| Fatamuntilor a răspuns:

Munca zilnica pe perioada pedepsei.Ca puscariasii primesc mese gratuie, in timp ce copii din gradintite platesc mancarea
oricum se spune ca violatorii de copii nu au o viata tocmai usoara in inchisori.

| MarianWLF a răspuns:

Inchisoare pe viata, la noi inseamna maxim 30 de ani dar sunt buni si aceea, plus castrare chimica fara drept de apel.

| MistarGoGu a răspuns (pentru MarianWLF):

Ai observat ca în România tind sa scadă NU sa crească pedepsele pentru pedofili / violatori de copii!?
Abia primesc criminalii 25 de ani!
Trend-ul asta " liberalisto- progresist cu LGBT *( alte dracii sexuale ) ne cuprinde ca un cancer perfid în tăcere!
Vor sa reducă LEGAL vârstă consimțământului pentru act sexual la 12 sau 13 ani!
Și o vor face!

| MarianWLF a răspuns (pentru MistarGoGu):

Am vazut, sunt bolnavi, si cei inchisi daca fac 8-9 luni la an si mai au si drept de munca castiga zile si scapa ieftin, mi-e groaza cand ma gandesc cate cazuri nu cunoastem, sunt sigur ca exista mai multe cazuri de abuz neraportate decat raportate, din cauza fricii, a rusinii si cati scapa nepedepsiti.
Daca scade varsta legala a consimtamantului le da ocazia violatorilor sa se apere, cuvant contra cuvant gen "si ea a vrut dar nu recunoaste", nici nu vreau sa ma gandesc.

| FreddieM a răspuns:

Eu zic ca ar fi corect ca violenței și suferinței pe care a creat-o, să-și ispaseasca pedeapsa impusa de lege, apoi sa fie castrat chimic, pentru ca
fiind o problema de natură psihic-emoțională, nici o pedeapsa nu-l va corecta pe pedofil, nevoile lui sexuale vor fi mereu aceeași. Prin castrare chimica, ii obstructinezi
impulsurile/nevoile sexuale, practic nu mai are nevoie de sex de orice fel.
Cheers