Copilaria cu certurile si lipsurile ei te-au impins pe aceasta cale. As vrea sa fiu o persoana morala si sa spun ca faci ceva gresit, insa in ziua de azi, in conditiile actuale, nu ai fost indrumata si sfatuita, iar nevoia te-a impins pe acest drum.
Trebuie insa sa schimbi cateva lucruri. Incepe prin a termina macar liceul la seral (prezenta este foarte lejera acolo, 10-20 ore pe luna si examenele pot fi luate cu bani), in felul acesta vei putea munci fara probleme. Schimba locul de munca, desprinde-te de locul in care esti acum. Sunt mai putini bani cu siguranta, insa vei avea mult mai multa liniste si vei cunoaste persoane de la care chiar ai ce invata, nu ca actualele colege pentru ca sunt sigur ca majoritea dintre ele sunt in aceiasi situatie ca tine. Fa-ti prieteni noi (vei intalni lume la seral si locul nou de munca) printre care sigur va fi cineva care sa te incurajeze si sa-ti dea niste sfaturi cat de cat mai bune.
Fa-ti un iubit, stabil, care sa tina la tine cu adevarat, nu doar o relatie carnala. De aici ai problema cu "nu mai simteam nimic", pentru ca te-ai lasat pacalita de specimene. Lasa de la tine, pentru ca am o vaga impresie ce intelegi tu prin "iubit frumos exact pe gustul meu" si toate visati la asta, insa vei fi dezamagita pentru ca este greu sa gasesti asa ceva. Cauta-ti unul care sa te ajute sa devii o persoana mai buna decat esti tu acum.
Mai tarziu, poti urma chiar o facultate. Gandeste-te la ce ti-ar place sa faci in viata (in afara de distractii in club), ce te incanta pe tine cel mai mult, si mergi pe acel drum, cate o zi pe rand.
Multumesc frumos pentru sfat..scoala am reluat-o. problema este ca nu m-asi descurca singura daca asi schimba serviciul... stau singura cu chirie.
Cauta o colega cu care sa o imparti, daca pui anunt pe internet, cu siguranta vei gasi destul de repede pe cineva.