anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma inteleg deloc cu sora mea mai mare (17 ani iar eu 14). Deci eu trebuie sa merg la liceu, in clasa 9 si am dat la Bacau si abia astept doar ca mama tine sus si atre ca vrea sa o dea si pe sora mea acolo (ia fiind in alt oras) eu nu vreau pentru ca ea e foarte rea

Daca vede o fata pe drum zice " ce proasta e asta" de ce nu stiu.Pe mine ma face proasta si in tot felul.Pe deasupra umbla si cu baieti si mie nu imi palcee.Se crede mare si atre si ia nu face nici de 4 la un test.Pentru ca i-am cautat in carti si astea si avea tesye de 3, 4 ascunsee.

Se cred o diva si astea.Iar mama tine si cu ia.Are 6 perechi de incaltamine intr-un an si eu mi-am cumparat o pereche de adidasi atat. Mama spune ca cheltuim bani. Dar cand e sa ii cumpere ceva ei, atunci nu cheltuim.

O lasa peste tot in diferite cluburi si discoteci, iar eu daca es pana la 10 jumate in fata casei, face ca o turbata. O ridica in sclavi.Ma injura de fata cu ia si nu ii zice nimic.

Iar din cauza asta nu vreau sa vina cu mine la liceu.Decat sa ma faca de ras pe acolo cu comportamentul si vocabularul ei minuscul de 3 cuvinte.Mai bine renunt la scoala.Asta i-am spus si mamei, ca o sa raman la coada sapei decat sa o vad pe acolo.

Daca ma suna si pe mine cineva. Tipa si face in toate felurile ca o turbata, parca as fi copilul ei. Dupa ce se termina conversatia.Ma intreaba cine e si cand ii zic ia zice "cand il vad sau o vad dau cu masina peste el". Ia nici nu are masina dar cu ce baieti umbla nici nu ma mira.

Scoala unde merg eu nu e de ia, acolo trebuie sa inevti nu ca ia toata ziua manele si telefon. De asta nici nu vreau sa vina nu e buna la invatatura dar pe mama tot o minte. A fost la bunica mea si m-a facut proasta si nebuna iar bunica mi-a spus mie si mamei. Dar mama ii tine apararea.A umblat cu baieti si maam stie prea sigur.Dar ia tot ii tine aparaea.

Singuru' lucur pe care l-as putea face e sa nu mai merg la scoala. Si asa ca mama a spus sa nu ma mai duc." nu te mai du, cui ii pasa"

Ma simt prost, si imi vine sa plang ca sunt crezuta o prasta mereu.

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Hei,tu copila! Nu lua decizii la nervi, ever. In primul rand ai invatat si pe merit ai intrat la liceu-te vei duce acolo unde ti-ai dorit.Pe urma, gandeste-te ca sor-ta nu poate merge la liceul acela, decat foarte greu, a fost repartizata in alta parte; sa-i fie de bine, acolo termina liceul.Nu te mai necajii de ce spun ele, tu o sa pleci si-o sa inveti carte, vad ca esti ambitioasa.Nu conteaza ce sora ai, ce spune mama, vecina, bunica, daca esti determinata sa inveti si sa pleci de la coada sapei asta vei face.Numai bine, draguta domnisoara!happy

| Alexaa009 a răspuns (pentru Mihaela1964):

Am prins putin curaj. insa nu stiu ce o sa fac precis :*

| Mihaela1964 a răspuns (pentru Alexaa009):

Sa nu faci nimic,sa nu mai pomenesti vreoata ca nu mai mergi la liceu,sa eviti sa te certi, de fapt sa vorbesti cu sora ta, sa citesti mult-te ajuta sa scapi din lumea asta urata si sa gasesti alta, mai buna.O sa vina si vremea ta, sunt sigura de asta.In rest, bucura-te ca esti o copila sanatoasa si voioasa si nu uita ca cei mai bun de-abia acum incepe pentru tine.

2 răspunsuri: