anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu simt cum ca as avea nimic interesant la mine...doar un tip banal, cu probleme.
Nu am nimic de vorbit, niciodata cu nimeni... mi-e greu sa gasesc subiecte de discutie. Nu cred ca ma mintea mai limpede ca in preajma unei persoane. Totusi am 18 ani si cred ca e o problema. Ce sfaturi imi puteti da?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta nu e numai problema ta. ci a generatiei voastre, care nu ati citit decat pe messenger ati luat temele de pe internet fara sa va formati un vocabular, scriind si citind. si ati comunicat doar pe mess.culmea, va si iubiti pe mess. sfaturi; revenitiva.iesiti in lume, si in viata.cunoastetiva si comunicati verbal, unii cu altii.ca altfel e jale.plimbativa,iesiti la agatat fete, nu singuri in casa la calculator.verificati-va papagalul vedeti cat de repede puteti atrage atentia unei fete, cat de repede o puteti cuceri si cum. o sa trebuiasca sa va angajati, sa vorbiti, sa munciti, intre oameni, cu oameni.curaj.in casa no sa puteti face asta si nici la calculator.succes.oamenii nu mananca oameni. cel putin, nu inca.

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, treci printr-o perioada mai dificila in care poate ai confuzii multe si neincredere in tine, eu cred ca trebuie sa ai mai multa incredere in tine, sa iesi din anonimat, gandeste pozitiv, fiecare are ceva interesant, cu siguranta si tu, nu mai fi pesimist, fa ceea ce iti place, fi comunicativ, pune mereu binele in fata, nu te ingrijora, viata e frumoasa, mai ales la 18 ani, distreaza-te si sigur ai calitati, asadar, dezvolta-le!

cami
| cami a răspuns:

Totii suntem banali, si eu sunt banala, cateodata prea banala. Viata mea se scurge ca o banalitate. Astept vara, sa reinvii (ez) putin. Iarna ma simt lipsita de vlaga, chef, fara nicio sansa. Imi mai mananc timpul citind. Nici macar chef sa invat nu am. Nici eu nu stiu ce vreau, ce astept. Spun intr-una "vreau sa cresc".
Imi place sa intalnesc oameni necunoscuti. Le acord mai multa incredere lor, decat celor pe care-i vad zi de zi. Iubesc necunoscutul, vreau sa plec undeva unde nu ma stie nimeni.
Asa cum vezi, mai suntem ca tine, poate mult mai multi decat credeai. Tu, mergi pe principiile tale si nu te lasa influentat.

| usernamealy a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa mergi la un pshiolog te/ar ajuta mult si fii tu insati si totul va fi binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cauta macar pe net oameni care sa aiba o pasiune comuna cu tine(ex astronomie, muzica de nu stiu care sau un anumit gen literar)