Orice, oriunde. Cat timp este valabil, este irelevant.
E foarte complicat de spus asa! Eu unul, si sunt multi in situatia mea, desi lucrez in service auto in Germania nu am contact direct cu clientii deci nu as putea sa ii gasesc servici nici nevesti-mii daca as avea una. Nu stiu pentru cine intrebi, pentru tine sau altcineva, daca esti baiat sau fata. Orice ai fi, nu pleca " dus de mana " decat cu cineva in care ai absoluta incredere ( din familie ) ca sa eviti situatiile aiurea. Nu ma apuc sa le insir aici, pentru ca sunt multe si unele chiar horror! Daca stii vreo limba straina, sa zicem engleza, fa-ti un CV si aplica tu direct la angajatorul strain. Eu mi-am gasit de munca prin siteul Eures. Nu ma apuc sa ma laud, ba dimpotriva! Am gasit servicii prost platite, am fost in Franta intr-un parc de dezmembrari, am indurat 9 luni cat sa-mi fac un capital pentru a putea cauta mai departe. Dar macar mi-am frant gatul mergand pe mana mea! Mai ai posibilitatea de a pleca prin firme din Romania. Nu e nici o tragedie daca nu nimeresti bine, poti nimeri prost si dus de mana de fratele tau la un loc de munca! Atat fi foarte atent, nu plati firmelor comision inainte sa ajungi la munca. Spune ca vrei sa platesti din salariu, primul sau primele 2 3 salarii si gata! Nu vorbesc aici de o taxa de procesare dosar de 100 de lei, zic despre sutele de euro care se cer inainte de catre firmele tepare.
Tibyarad întreabă: