Ai locuit in Bucuresti mai mult de 1 saptamana sa zicem?
sa vezi ca dinamica aia inseamna in viata de zi cu zi stat in trafic, aglomeratie, distante enorme samd?
daca ai atatea oportunitati in provincie stai acolo.
Da, am locuit 3 ani si lucrez in Bucuresti, dar nu sunt atat de multumita de job-ul pe care il am. In orasul din provincie posturile sunt libere si ma cunoaste multa lume, am multe avantaje, doar ca efectiv ma sperie faptul ca e un oras in care nu se intampla niciodata nimic semnificativ.
De obicei lumea zice ca la oras e de munca dar nu le place si ca la tara nu au de munca dar le place si tu zici invers
Nu e nimic asa spectaculos la Bucuresti. E un oras frumos, gasesti mall uri, magazine, restaurante, distractii etc dar e ok si daca te duci acolo in weekend, nu trebuie sa locuiesti acolo.
Aa si ai zis ca stai in provincie la oras deci nu e mare diferenta. Si Bucuresti tot oras e. Ce nu imi place mie e ca e foarte aglomerat, nu pot sa ma plimb nicaieri fara sa se loveasca cineva de mine sau sa ma lovesc eu de cineva. Sunt foarte multi oameni, e sufocat de atatia oameni
Da, stiu. Poate ca si asta imi place… Orasul meu, desi e resedinta de judet, este mult prea linistit. Toti tinerii au tendinta de a pleca spre Bucuresti.