| miha96 a întrebat:

Buna,nu stiu ce sa mai fac,nu pot scapa de starea asta,ai mei au divortat si mama s-a recasatorit la scurt timp dupa, mai simt foarte aiurea,vreau sa nu ma mai simt asa din cauza asta,tipul e super ok,dar mama s-a schimbat e mult mai distanta, un sfat?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ocupate de obligatiile tale si laso pe ea sa se simta bine decat cearta si violenta mai bine liniste si pace.

| ElenaSA a răspuns:

Mama s-a schimbat pentru ca si ea este in plin proces de adaptare si nu stie cum sa reactioneze fata de tine; poate crede ca nu esti de acord cu situatia.

| miha96 explică (pentru ElenaSA):

Va multumesc tutror de sfaturi si vorbele de incurajare, mi-am dat seama ca trebuie sa las timpul sa mai treaca.

| Cameliapantiru a răspuns:

Buna! Incearca sa o intelegi pe mama ta, daca a divortat era oarecum normal sa-si refaca viata alaturi de un alt barbat. Sfatul meu e ca tu sa-ti pastrezi relatia buna atat cu mama, cat si cu tatal tau, sa incerci sa te intelegi bine si cu sotul mamei tale, mai ales ca spui ca e un tip super. Arata-i mamei tale ca ai incredere in ea, ca-ti doresti in continuare compania si iubirea ei materna, relatia mama-fiica fiind una speciala, care nu poate fi inlocuita de nimic altceva. Petrece timp cu mama ta, roag-o sa te ajute cu diverse probleme, vorbeste-i despre tine si deschide-ti sufletul sincer in fata ei, ofera-i flori, fa-i mici atentii, invit-o sa mergeti undeva doar voi doua, la coafor, la shopping, la o pizza si cu siguranta va veti apropia din nou, doar e mama ta si te iubeste mult, la fel cum sunt sigura ca o iubesti si tu! O seara frumoasa si numai bine!

| MiruD a răspuns:

"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau". (Alexandru Lapusneanul)
Mergi si vorbeste cu ea. Intreab-o de ce s-a schimbat asa mult dupa ce a divortat.
Ar trebui sa aiba aceleasi sentimente pentru tine. Ca doar esti fata ei.
Doar ea iti poate da o explicatie.

| DouaPuncteD a răspuns:

Buna Miha! Si eu am fost in aceeasi situatie ca a ta acum 5 ani. Cand am aflat ca parintii mei au divortat am ramas uimita si nu stiam cum sa strig de disperare ca nu-mi doresc asta. Cu trecerea timpului am inteles ca asa a fost sa fie si ca parintii nu noi ii alegem. O vedeam pe mama trista si distanta si apoi am acceptat sa-si faca un prieten pentru ca e mama si ii vreau tot binele din lume chiar daca uneori ma cicaleste, pare distanta, o iubesc si stiu ca fericirea ei este si fericirea mea. Intelege-o, una ai!
Ai grija de tine!