Eu zic ca atunci cand ajungi in Romania si dai de el, ar fi mai bine sa nu arati ca esti suparata ci ba chiar ca te bucuri ( asta il va impresiona ). Arata-i ce a pierdut fi ca inainte, fata de care s-a indragostit atunci poate mereg si de data asta. Doarca tu fiind in strainatate nu aveti cum sa va vedeti des, iar relatiile la distanta nu prea functioneaza oricum bafta. Sper sa va impacati in final, sa deveniti macar prieteni buni
Vaaaaaaaaai, ce oribil. Imi pare foarte rau pentru tine. Cred ca iti e tare greu. Dar sfatul e asta:
Baga-le bete-n roate la realtie. Pentru ca asa se vor despartis si tu fa-te frumoasa si du-te sa vorbesti cu el. Daca asta nu merge, fa-te frumoasa, du-te sa flirtezi cu el in fata fetei. Daca el te va vedea si te va placea, se va desparti de ea. Daca ea te va vedea flirtand cu el sau chiar si vorbind cu el, ea va vrea sa se desparta de tine. Probabil va merge dar nu stiu sigur. Eu am facut altfel: i-am spus baiatului ca fata vrea sa se desparta de el. Si el s-a enervat si ca sa nu fie ranit s-a despartit el de ea. poti incerca sa asta, dar e mai periculos pentru ca poate isi dau seama ca nu e cum ai spus tu. In fine, ai 3 variante: foloseste minim 1. Iti urez noroc.
Iti multumesc nespus de mult dar nu nu sunt genul asta de fata adica nu vreau sa o fac si pe fata aia sa sufere pentru ca stiu ce greu si nu vreau dar iti multumesc mult :*