| YeowangBalam a întrebat:

Nu stiu de ce dar unii colegi/colege pe care le credeam prietene ma barfesc pe la spate... ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Sa fii tu insuti, sa actionezi cum crezi si nu cum ar trebui, niciodata sa nu-ti para rau de o decizie pe care o iei.

| Linda a răspuns:

Pentru ca e foarte mare tentatia. Mai ales cred eu pentru fete e foarte mare tentatia. Filosofia mea este ca daca eu nu pot sa-mi tin secretul, de ce as crede ca poate sa mi-l tina altcineva. Fiecare simte nevoia sa spuna cel putin inca unei persoane. Ce sa faci? Incearca sa faci doar lucruri de care sa nu-ti fie rusine daca se afla. Eventual spui mamei, surorii, verisoarei cuiva din familie.

| louis3 a răspuns:

Bine ai spus ca "ii credeai prieteni"pentru ca in realitate nu este adevarat, vor doar sa profite de tine.Nu trebuie sa fii supy, pentru ca odata ce iti vei face prieteni adevarati, sigur iti vor fi aproape, indiferent de situatie!

| andy_3925 a răspuns:

Sa fii indiferenta! ce iti pasa tie ce crede lumea? daca au fost fraiere si nu au stiut sa te pastreze ca prietena, este problema lor.habar nu au ce pierd.imprieteneste-te cu alti colegi si nu mai d importanta catzelor si mahalagioaicelor care nu au alta treaba decat sa comentreze si sa isi bage coada in viata ta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Diana! Pai sa stii ca nu esti singura care a trecut prin chesti de cenu asta. Unele fete sunt foarte rele si nu merita sa iti fie prietene daca se comporta asa cu tine! Ele poate se comorta asa deoarece sunt invidioase pe tine(vestimentatie, talente, note, baieti), nu sunt prietene adevarate... tu trebuie sa fii indiferenta, adica sa nu le bagi in seama sa iti faci alti prieteni(ai grija cu cine vorbesti, s-ar putea ca pers. respectiva sa profite nitelus), de fapt vorbeste cu toata lumea, fi activa, fericita, pentru ca daca ele te vad ca si cum nu esti afectata atunci intra in pamant de ciuda! Sunt sigura ca tu esti o fata stilata si moderna care nu accepta sa fie calcata in picioare! Te pup. apropo sunt mare fan felinele...totul este felinicios!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poarta-te cu indiferenta fata d ele si o sasi dea seama ca a grestwinking