Este vorba despre paralizie in somn. E atunci cand creierul e foarte obosit dar totusi se trezeste. In momentul in care creierul nu e nici treaz, nici adormit, mintea iti cam joaca feste. Si intr-adevar nu poti sa te miști. Cauta mai multe despre paralizia in somn si o sa aflii. Sper ca te.am ajutat cu ceva, multa sanatate copilasului ❤
Mai e varianta blestemului in care se zice ca naiba e langa tine si simptomele sant aceleasi care leai zis tu. Nu cred ca e adevarat
Gandeste-te ca pe mine ma strangea de gat, e doar in imaginaţia ta, cand i-am spus preotului de ce patesc a zis ca pateste si el la fel.
Salut,nu trebuie sa te panichezi.Nu a fost nimeni in casa ta.Am avut o situatie similara un an in urma.M-am trezit,am deschis ochii si nu ma puteam misca, si cineva vorbea cu mine, desi eram singur acasa, apoi cand a terminam de vorbit am putut sa ma misc. Explicatia e una foarte simpla, creierul nostru pe parcursul noptii formeaza multe vise, doar ca nu le tinem noi minte.Atunci cand ne trezim brusc, creierul nostru continua sa se simta in starea de somn si poate sa continuie un vis neterminat cat esti paralizata de care esti constienta.Se numeste paralizie hipnopompica. Poate la randul sau sa fie insotita de stari halucinante, si astfel putem vedea, simti sau auzi ceea ce nu este de fapt langa noi.