| Anays1234 a întrebat:

O femeie care a avut contact sexual neprotejat fără terminare in vagin înainte cu 7 zile de ovulatie si care a avut 3 menstruații si 4 teste de sarcina negative, poate fi însărcinată? Am o senzație de greață si dimineața am avut niste amețeli si astea ma neliniștesc

Răspuns Câştigător
| LoredanaS19 a răspuns:

Normal nu ar trebui sa fi. Eu spun sa stai linistita si nu te mai stresa, pentru ca stresul si gândurile negative te fac sa ai acea senzaţie de rau dimineata, sau poate fi total altceva.Nu trebuie sa te stresezi, stai linistita căci nu ai cum sa fi gravida, nici daca ti-ai dori, in asemenea situaţie nu ai cum.
Ca sa te calmezi poti incerca un control ginecologic, iar atunci cu siguranta vei sti daca esti sau nu insarcinata. Dar părerea mea este ca nu ai de ce sa iti faci grijihappy Hai privirea sus si pe viitor incearca sa iei anticonceptionale pentru siguranta ta si a parteneruluihappy

2 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Daca testul de sarcina e corect facut atunci nu.Greata poate fi si de la altceva.

| Bondarel99 a răspuns:

Dupa ce ai spus tu, e imposibil, stai linistita laughing
Ori ai tu o perioada in care te simti rau, ori ti-e rau tocmai din cauza ca te stresezi ca esti insarcinata, nu te mai gandi la asta.