Super glue, si eu ma incercat cand eram mai mica, nu iti arde unghia! Gandeste-te ca altele isi pun cu acril si au unghia ok dupa. E bun super glue. Dar cand o sa le dai jos o sa stau umpicc timp de 10 minute cu ele in apa cald si iti cad. Testat!:* Bafta! Dar totusi ar fi mai ok daca ti le lasa-i pe ale tale sa creasca.
Cu picatura lipseste. Cand vrei sa le dai jos baga unghiile in apa calduta.lasa vreo 10 minute si iti vei da usor unghiile false jos. iar dupa ce leai dat jos curata unghiile tale(adevarate) cu apa, sapun si cu o periuta. fundita?
Nu e neaparat sa ti le lasi mari, sa creasca. si niste unghii mai mici sunt frumoase daca au o forma cat de cat reusita si sunt ingrijite. poti avea niste unghii mult mai frumoase asa naturale, creandu-le o forma si aplicand o oja sau un lac. in plus, daca ai observat pe la tv, majoritatea vedetelor au unghiile lor naturale.
o singura data mi-am pus si eu unghii dinalea false si le-am lipit cu super glue, dar nu au rezistat mai mult de o zi.
de curand, mi-am pus si dinalea cu gel. sunt foarte ok.
oricum, daca nu poti sa iti pui dinalea cu gel, mai bine lasa-ti unghia ta, se vede mult mai bine si asa macar nu risti sa pari ridicola cand iti va cadea vreo unghie si incepi sa o cauti.
LisaJulie întreabă: