| KíÐÐα a întrebat:

o sa-mi fac un pierce in limba si acum, va intreb...:
1.Cat timp o sa-mi stea limba umflata? ( daca se umfla)
2. O sa pot manca normal?
3.Care este sansa ca tipul care mi`o face sa nimereasca una din vene? El are experienta, deoarece si-a facut singur unul, fara probleme
4. O sa vorbesc normal?
5.Care este sansa ca parintii sa`si de`a seama?
Acum vine partea buna. Am mai avut unul in nas, dar m`am dus cu el in casa, din greseala, pentru ca am uitat sa-l scot deoarece nu ma incomoda deloc. si m`a vazut mama si m`a certat putin, a spus ca dracu "DA-L JOS!" laughing
6. Pot dormi cu el noaptea?
7.Cand mananc trebuie sa-l scot?
8.In cat timp se astupa gaura si perioada de timp de vindecare completa.
9.Cat timp va dura montarea bijuteriei?
10.Va durea rau?
11.Cum pot sa-l ingrijesc?

ROG PE CINEVA TRECUT PRIN ASTA SA RASPUNDA!
PE SCURT, CU EXPERIENTA.

Răspuns Câştigător
| flor04 a răspuns:

Hey!
Depinde foarte mult de organismul tau dar si de cat de experimentata e persoana care iti face pierce-ul.
Mie mi-a recomandat cineva un tip super ok deci am mers cu incredere. A durat cam 30-40 de minute (mai mult dureaza anestezia). M-a anesteziat local cu un spray si nu a durut deloc.
Eu am reactionat super ok, mi se spusese ca ma asteapta zile de mancat doar supa si piure...nu a fost deloc asa. Am mancat fara probleme la cateva ore dupa ce a trecut anestezia.
La inceput, e mai greu sa te obisnuiesti cu senzatia si tocmai de aia ai impresia ca vb ciudat; cu putin efort nu se intampla.
In cazul meu, nu si-a dat nimeni seama ca am pana cand nu le-am aratat eu.
Poti sa dormi linistita cu el, iti recomand insa ca inainte sa te asiguri ca e bine strans surubelul, se intampla sa se mai slabeasca.
Daca o sa mananci normal...la inceput eu imi tot muscam limba, aveam impresia ca o sa musc din el in acelasi timp (dar o sa te obisnuiesti).
Daca nu iti cauzeaza probleme majore, eu nu iti recomand sa il tot scoti.
Mie mi s-a inchis gaura in doua saptamani dupa ce l-am scos (dar nu il aveam de f mult timp, aprox 5 luni) deci ai grija sa nu stai multe zile fara.
Ingrijirea este extrem de importanta in primele saptamani. Eu foloseam un spray dezinfectant (cred ca se numea hexoral)

Sper sa te ajute si bafta!

4 răspunsuri:
| K? explică:

Multumesc frumos. Cu ce ai amortit limba?

| eXecutor a răspuns:

Poti amorti limba cu xilina, se gaseste la farmacie si e foarte ieftina, dar ai grija sa nu inghiti e substanta anestezica ti in gura timp de 2 minute, scuipi te clatesti bine cu apa apoi faci gaura. cu placere

| Gianina_Lionte_1998 a răspuns:

Bai frate, am avut 3 pierce-uri in limba straight face poti sa mananci putin cam greu, prima zi o sa o ai putin umflata si a2a zi incepe sa se dezumfle si iti dai seama ca e mai bine ca poti sa il iei intre dinti, incearca sa nu vorbesti foarte mult prima zi ca o sa te cam balbai. daca ti-l da stramb o sa te doara de te pisi pe tine laughing si nu este mare filozofie cu pierce-ul in limba. apropo mie mi s.a astupat intr.o seara, bine s.a strans si le-am purtat o luna. NU DOARE DELOCC! doar simti cand iti trece acu prin limbalaughing si asta dureaza mai putin de 2 minute, si i-ati apa de gura. nu trebuie sa-l scoti cand mananci wtf, incearaca sa mananci mai usor sa nu fie tare si 3 zile nu manca lactate! noaptea nu ai problema. dupa 1 saptamana 2 o sa poti sa il scoti dar sa nu il lasi mai mult de 15 minute ca incepe sa ti se stranga, poti sa il schimbi

| flor04 a răspuns:

Nu imi amintesc cum se numea spray-ul, dar la Farmacie sunt sigura ca iti pot recomanda ceva.