anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

o sa va povestesc o poveste care mi s-a intamplat recent;
Deci, acum o saptamana am iesit afara cu o prietena pe nume Anca. Am stat pe o banca in parc si chiar atunci o trecut un baiat pe nume Alex. S-a uitat la noi. Iar dupa vreo 20 de minute ii trimite sms la Anca ca vrea sa vina afara. No vine afara si am incepuy sa ne plimbam prin cartier. Dupa catva timp o sunat.o mama llAncai pe Anca sa mearga sa cumpere ceva de la magazin si am mers si eu cu ea. Apoi Anca a plecat acasa si am ramas doar eu cu Alex. cand am ajuns in fata blocului meu mi.o zis,, vii sa ne mai plimbam o tura"? Iar eu i.am zis,, da". cand am ajuns din nou in fata blocului mi-a cerut numarul de telefon. No ii l-am dat si apoi a plecat acasa. Dupa cateva minute imi scrie pe facebook si am vorbit 5 ore. Ieri m.a sunat sa ma intrebe daca nu ues afara si i.am zis ca ba da. Apoi o zis ca nu merg cu el la ceva magazin sa isi cumpere ceva, ca ii place sa isi cheltuie banii cu cineva.no am mers cu el su mo intrebat ca ce vreau sa ne cumparam? Eu i.am zis ca ce vrea mii indiferent. dupa accea ne.am plimbat prin parc iar apoi am mers acasa si mi.a zis ca o sa mai iesim! 1.Eu ce sa inteleg din povestea asta ca s.a indragostit de mine sau ma place sau ce? Apropo suntem de odata (clasa a8a)... Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi.dau funda!

2 răspunsuri:
| Shiniigamiy a răspuns:

Eu cred ca are nevoie de un prieten.

| Alexandra_Dabica_1996 a răspuns:

Buna!
Eu cred ca se referala:
-ii place sa petreaca timpul cu tine!
-s-a certat cu cineva si are nevoie sa vorbesca cu tine!
Cuplacere!