Uneori iti ajung doar cateva secunde sa ii spui cuiva ca il iubesti... Dar iti trebuie o viata ca sa-i demonstrezi...
Nimeni nu-mi poate fura zambetu care imi apare atunci cand ma gandesc la tine!
Cand iubiti o persoana chiar daca va face sa suferiti, tot pe umarul ei va doriti sa plangeti, chiar daca v-ar face ceva ingrozitor, tot in bratele ei va doriti sa gasiti consolare...
Ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti... Il iubesti doar pentru tine nu pentru parinti
Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai
Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi!
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva
Multumesc sulfetului tau bun pentru ca m-a primit in viata ta. Tu m-ai invatat sa iubesc, sa simt, sa traiesc, sa zambesc.
Daca vrei sa fiu a ta, tine-ma langa tine si nu ma da nimanui!
Esti atat de dulce cand imi spui ca ma iubesti, cand spui ca fara mine nu poti sa traiesti
Ia-ma de mana si sa facem o plimbare, sa fim doar tu cu mine pana la rasarit de soare, fara prieteni, fara bani, fara timiditate, fara telefoane mobile si-apeluri ratate
Poate ca pentru lume esti o singura persona, dar pentru o anumita persoana, esti intreaga lume
Ce e iubirea? La matematică: O problemă. La istorie: Un război. La chimie: O reacţie. La artă: O inimă. La mine: TU!
Dragostea ce ti-o port nu e doar un sentiment. E viata si inima mea, e sufletul meu. E singuratate si lacrima. Este, pur si simplu, totul.
Mai bine doi decat unul. Caci, daca se intampla sa cada, se ridica unul pe altul!
Deea4u_2595 întreabă: