Te place, dar unii baieti fac chestiile astea pentru un singur motiv sa se culce cu tine, dar poate chiar te place.am multi prieteni de 17-18 ani care imi povestesc ca sta cu fete de 14-15 ani si stau cu ele doar sa se culce cu ele pentru ca ele sunt mai ''visatoare'' si cred ca si-au gasit adevarata dragoste si sunt mai ''prostute''. Arata-i ca nu toate fetele sunt cum cred ei ca sunt daca il placi fi cu el, dar daca iti face avansuri sa te culci cu el nu o fa. multe fete la varsta ta ''pun botul'' la tot ce le zic baietii si apoi tot ele regreta.stai cu el o luna doua si vezi cum se comporta si daca se comporta frumos cu tine poti pune suflet, dar daca observi ca sta cu tine doar ca sa se culce cu tine mai bine lasa-l pentru ca tu meriti ceva mai bun
ai grija de tine si respecta-te!
pussi
Eu-ti raspund printr-o alta intrebare: ce fel cataloghezi tu un baiat care desi e c-o fata, face cu ochiul altor fete? Oare merita sa te uiti la vreun astfel de baiat, sa-ti faci vreo speranta, sa-ti construiesti vreun gand cu el? Pe viitor, oare n-ar exista sansa ca el sa-ti fie prieten si sa faca cu ochiul altor fete? Think about! Nu fi naiva!
Nu iti fa prea mari sperante in legatura cu el. Daca are prietena, si cu ea cind e pare a fi totul ok intre ei, iar altfel e atent la tine, adesea cel mai posibil e ca e ceva subred intre ei doi, si el ar vrea si altceva (pe altcineva). Se poate sa fie doar simpla admiratie, dar e mai greu de crezut atita timp cit iti face cu ochiul, caci cu ochiul faci cuiva care ti-e f apropiat.
LisaJulie întreabă: