Las-o mai moale: daca nu gasesti coperta la carnet poti improviza una din carton.cu privire la note trebuie sa te linistesti nu trebuie sa ai zece pe linie, poate doar atat poti (daca simti ca poti mai mult -atunci trebuie sa faci ceva, ia-ti meditator) eu sunt in clasa a 8-a. in primi doi ani aveam cele mai bune note, deoarece mama ma asculta la toate materiile si se asigura ca nu plec fara tema invatata. Eram considerata o tocilara. In clasa a saptea m-am saturat, i-am spus mamei ca prieteni adevarati, situatiile de socializare sunt mai importante in viata si ma inteles.
Scuze nu stiu pe ce am apasat de s-a trimis. in fine acum o duc bine deoarece in clasele mai mici invatam foarte bine profii ma cred copil cuminte asa ca treage acum cat poti, fa-ti o reputatie aopi las-o mai moale
Eu cand eram la scoala, la ora de mate stateam la geam, beam cafea si fumam. Pot sa spun ca regret ca nu am invatat pentru ca acum chiar imi pare rau. ideea este ca nu ar trebui sa incepi de acum ca sa nu mai inveti, asta daca nu cumva vrei sa fii ultima proasta si sa ajungi femeie de servici sau maturatoare pe strada, eu am avut noroc ca m`a pus cineva intr-o functie destul de buna, dar nu toti au acest noroc