| mgtow a întrebat:

pe 1 aprilie e ziua mea, fac 20 de ani si nu vreau sa primesc cadou de la parinti (maicamea vrea sa-mi cumpere ceva) un telefon mai modern dar nu vreau sa-l accept stiu ca e un pic de prost gust sa refuzi dar eu simt ca nu merit sa primesc cadou ma simt ca un nesimtit nu stiu, in acea zi ma intalnesc cu un amic. Cum ii pot zice mamei mele ca nu accept cadoul?

4 răspunsuri:
| Ferenin a răspuns:

Si eu ma simt la fel cand primesc ceva! Sfatul meu e sa faci ceva care sa dovedeasca ca meriti acel ceva inainte de ziua ta, cu toate ca ar fi trebuit sa te gandesti la asta inainte de a intreprinde actiunile din trecut care te-au adus in starea asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mulţi înainte şi multă, multă sănătate. Îi poţi spune pur şi simplu că nu ai nevoie de un alt telefon şi te mulţumeşti cu ceea ce ai.
O poţi refuza politicos spunându-i că cel mai frumos cadou pentru tine este chiar dumneaei şi sacrificiile pe care le-a făcut sau le face pentru tine... eşti copilul ei va înţelege.
O seară de vis.

| mami a răspuns:

Spune-i mamei tale ca cel mai frumos cadou pe care ar putea sa-ti-l faca este masa luata impreuna cu tine la amiaza si ca ea este cel mai special cadou pentru ca exista
sanatate multa, impliniri si fii fericit ca ai asa o mama

| katy a răspuns:

Gandeste-te ca ia ti-l ofera cu drag de inima.ai face bine sa-l primesti macar de dragul ei, pup-o si multumeste-i pentru el.pe urma nu conteaza daca ai sa-l folosesti sau nu.macar fa-i ei placerea asta