Nu intra in apa. sau foloseste ob . dar cred ca esti prea mica pentru ob... incearca sa mai amani cu cateva zile vacanta
Daca te-ai duce la ginecolog si i-ai explica situatia, ti-ar da reteta pentru pastile care amana menstruatia. Totusi...nu sunt cea mai sigura solutie la varsta ta. Tot OB e mai indicat. Exista si in varianta mini, micut, discret, dar ai grija sa-l schimbi din 2 in 2 ore...mai ales in primele zile.
Ia vitamina K cu 2 zile inainte sa-ti vina, iar menstruatia o sa fie mai putin abundenta si foloseste OB mini. Bafta si concediu placut!
Din cate am auzit pe la prietenele mele... ele cand se duc la plaja si au menstruatie tot intra in apa [asta pentru ca foloseau un protejslip]...pentru ca in apa se opreste...si nu mai curge
Ia si cunmpara de la farmacie vitamina k si bea de 3 ori pe zi.Asta opreste sangerarea dar nu de tot.
Cand esji pe ciclu nu trebuie sa intri in apa! m`ai ales in mare... o sa te alegi cu cv.nu stiu sa`ty explic bine pentru ca nu sunt doctora. dar sfatu meo este sa nu intri.concediu placut la mare:*:*:*:X:X:X>
anonim_4396 întreabă: