Hei.
Sfatul meu ar fi sa stai cu acei colegi, chiar daca sunt o companie neplacuta.
Daca o sa stai separat atunci o sa fii lasat singur, marginalizat... colegii o sa vada ca nu iti face placere sa stai cu ei si o sa fie mai distanti cu tine, eventual o sa fie chiar mai rai dupa ce o sa se termine excursia.
Totusi, iti cunosti colegii asa ca daca vrei sa stai singur vorbeste cu profesoara care a organizat excursia si spune-i ce vrei.
O sa dai niste bani in plus si o sa se rezolve. *de obicei toate lucrurile de genul se rezolva cu bani*
Succes!
Cine te necăjește asa de tare? Mai sunt si oameni care nu au ce face si se comporta aiurea insa nu-i lua in seamă! Sunt inca mulți care sunt cumsecade si tare drăguți. Stii tu: "Pădure fara uscaturi nu exista!", deci ii lasam in plata Domnului si ne vedem de ale noastre. Ar trebui să vb. cu organizatorii excursiei si sa zici ca vrei singur in camera, plătești ceva diferența si ar trebui să fie OK. Dacă nu se poate, nu-ti bate capul - te comporți frumos cu toată lumea și va fi OK. Distracție placuta si numai bine!
Pai cred ca poti sta singur in camera, dar trebuie sa vorbesti cu profesoare care a angajat excursia, dar probabil ii mai scump asa, nu stiu exact ca eu n-am mai fost in excursie sa stau mai mult de o zi.
RAY întreabă: