| pandinaa44 a întrebat:

Pe facebook spunea o fata ca sa faca cineva Charlie Challenge! Cineva explica ca Charlie e un demon, si ca copii care au incercat asta le-a iesit in fata demonul ala. Atunci ma trecut un fior de frica. Imi poate cineva explica ce e? Eu nu cred ca e demon!

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

E o glumă inventată de cineva ca să se observe ce proastă e lumea și cât de ușor poate fi manipulată de ceea ce apare pe internet. Am urmărit și eu fenomenul și am tras concluzia că lumea este extrem de ușor de influențat, lumea proastă, dar sunt extrem de mulți, din păcate, din această categorie. Să profite politicienii de asta și alții... Oile la un simplu fluierat se mișcă.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

E o păcăleală. Simplu.

| KillMePlease a răspuns:

Da, bebelule...
e un demonaş care învârte creioane şi vrea să te pape straight face
cum să crezi în prostii de astea?

| pandinaa44 explică (pentru KillMePlease):

Bebel esti tu! Eu ti-am zis sa-mi explice ce e, da tu.

| KillMePlease a răspuns (pentru pandinaa44):

Bine, fetiţa.
Charlie ăla al tău fie cu tine! laughing

| Suck a răspuns:

Voi ăstia ma mici va prostiti singuri.

| pufulescu a răspuns:

Eu am citit niste cartulii, niste chestii din care nu am inteles prea multe dar cred ca exista demoni. Filmuletele pe care le vezi pe net sunt insa o pacaleala, fiindca demonii nu raspund la un cutu - cutu de genul ' charlie charlie can we play? ' cantat de o ceata de copii.
Ritualurile pe care le-am citit sunt foarte complicate, necesita multe materiale, unele nu tocmai usor de gasit si un talent pentru artele oculte pe care eu zic ca putini il poseda.
Joaca-te daca vrei, dar sa stii ca ramane o joaca si atat!

| Anonima0000000000 a răspuns:

Buna,am facut-o azi nu se inatmpla nimic.

| nonamesobye a răspuns:

Http://zutv.ro/......12606.html poftim, eu cred în chestiile de genu